Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Играчките се включваха сами

Играчките се включваха сами

Играчките се включваха сами
Имам внуче на година и половина. До преди месец живееха в нас, но се преместиха в собствено жилище. В къщи останаха много от играчките му, включително и няколко музикални. В следващата седица след заминаването им, почти всяка нощ или рано сутрин някоя от пеещите играчки се включваше сама.

Чувах ги не само аз, там беше и съпругът ми, а единия път и стаха ми. Обяснявахме си го с това, че явно нещо дава на късо, но след десетина дни всичко приключи - играчките вече не "дават на късо".

Пеят само когато ги включиме.
Ще ми бъде интересно да чуя вашето мнение.
Благодаря че ме изслушахте и приятна вечер.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
desi
desi
04.09.2013 08:26
Няма нищо страшно в къщи имаме доста музикални играчки които често се включват сами и отначало се стряскахме но установихме че се включват от вибрациите когато минава някой покрай тях защото много от копчетата за пускане са са силно разхлабени и правят контакт само от лек допир
3
0
NoNick
NoNick
03.09.2013 22:41
Имахме и унас подобен случай с една играчка която започваше да пее посред нощ, в последствие разбрахме че се включва когато GSM-а ми в близост до нея спре да се зарежда. Обяснение винаги има може просто да не сте го забелязали :)
1
0
Нели
Нели
22.02.2013 18:27
Щом играчките са спрели да свирят значи е отминало"нещото'.Веднъшж и в нас стана нещо подобно самоче беше коледна елха с лампички имаха музикална функция,елхата беше изклучена и без никои да пипа нищо лапичките се вклучиха едновремено светеха и свиреха.Другото което беше е че каната за преваряване на вода се вклучи сама когато водата завря тя се изклучи,а няма такава функция например ако водата в каната изтине да се вклучи пак,веченищо не се е случвало!
1
0