Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Чувствали ли сте се толкова сами сред много хора

Чувствали ли сте се толкова сами сред много хора

Чувствали ли сте се толкова сами сред много хора
Мислите ли че е лесно да живееш без някакъв смисъл ? Знае ли някои какво е чувството да научиш че всичко, в което си вярвал, е лъжа? Познавате ли това чувство сякаш мястото ти не е тук? Чувствали ли сте се толкова сами сред много хора ? Познавате ли чувството когато се чувстваш мъртъв отвътре ? Ако някой познава тези чуства, нека ми даде съвет, защото аз не живея Аз съм ходещ труп със биещо сърце
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
Потребител#163806
Абсолютно перфектно разбирам какво преживяваш. Аз също се чувствах това загубих бизнеса си прогоних човека ,който безкрайно много ме обичаше ,както и аз него. е вярно ,че и той направи собствените си избори за да стигна до там ,но начина , по който го изгоних от вкъщи беше брутален. Започнах да употребявам забранени вещества да купонясвам с дни без да спя и да се храня. Мислих си ,че това ме прави щастлива ,но не беше така. Дойде момент ,в който реших да спра с този начин на живот. Вече 7 месеца съм чиста и вече се чувствам сравнително добре ,но прехода беше ужасен обвинявах се за всичко чувствах се празна и самотна. Повече от 2 месеца плаче почти постоянно и за всичко. Смятан ,че съм много силен и оправен човек ,но стигнах до там ,че се замислях как да прекратя живота си. Много хора тук ти дават съвета да правиш това ,което обичаш и това е правилния начин да се почувстваш по-добре ,аз например пишех много стихове на ден по 5-6 изливах чувствата си върху белия лист или рисувах ,но и в никакъв случай не спирай да се виждаш с хора. Ако ограничиш социалните си контакти ще преживееш това ,което аз преживях ,а не го пожелавам на никого.
1
0
В
В
08.11.2015 10:29
точно това ме докара мене пък до това състояние любов вяра доверие надежда започни да гледаш себе си да правиш това което ти доставя удоволствие това което не си мислела че ще ти донесе щастие не се дерзай и не трови душата си вече си го направила достатъчно че да си стигнала до тук.Време е да почнеш да живееш за себе си
1
0
Кати
Кати
18.10.2015 16:16
Аз съм в същото положение вече пет години ....за съжаление няма кой знае какво да направим....
0
0
vesi
vesi
07.05.2015 15:17
Az sam v sachoto polojenie no namiram uteha v bog i naistina ne me ostavq i otgovarq na vdichiki moi nujdi i proglemi v molitva.
0
1
ивайла
ивайла
05.05.2014 20:59
О..тука няма съвет -защото няма надежда.Когато хората около теб са галерия от портрети а звуците които издават са ти дразнещи - знам как се чувстваш....но и с това се свиква - ако искаш да свикнеш.Моли се моли се само една любов може да те излекува нямам предвид нещо сексуално - не това повече ще те опустоши..Трябва ти любов - към мъж -жена - майка и дете би те спасило...успех.
0
0
Деси
Деси
24.04.2014 20:38
Знаешли какво е да Обичаш? А знаешли какво е копнеж? Знаешли какво е да заспиваш с мисълта за някой знаеки че за него несъществуваш? Знаешли какво е да се погледнеш сутрин в огледалото и там да не виждаш нищо? А знаешли какво е да вървиш по улица и да не виждаш хора а само пионки движещи се предмети от точка А до точкс Б? Знаешли какво е да се чустваш един от тях и че просто пренасяш инвормация като робот? Знаешли какво е тръгнеш по града и да се надяваш че може би някъде ще срещнеш този човек? Знаешли какво е да си сам дори сред много хора? Знаешли какво е да си сам дори със собствените си приятели? Знаешли какво е да се отказваш със всеки изминал ден от живота защото надеждите и мечтите огасват? Знаешли какво е да знаеш че и малкото светлинка която държиш в ръката си ще изгасне? Знаешли какво е да осещаш как се задошаваш и няма кой да ти помогне? Знаешли?... кажи ми...моля... Да обичаш значи да позволиш на един човек да те унищожи вярвайки че той няма да го направи.
5
0
Mimi
Mimi
08.05.2014 13:50
знам какво е ... дори прекалено ясно
0
0
maria
maria
22.04.2014 11:11
все едно ,аз съм писала това .. без майтап.
Прави неща които ти харесват, неща които те правят щастлива!
А хората ще говорят? Остави ги те винаги говорят, за добро или за лошо..
1
0
vasileva
vasileva
20.04.2014 02:48
легена след което се събира тази течност която е паднала в легена тя се хвърля на течаща вода за да отмие всичко което е паднало от вас! 10-то Хубаво е да Тук мога да кажа, човек трябва да вярва в два свята в живия и в мъртвия свят.В живия сват хората трябва да се чувстват живи и полезни - де с мисия, де не!В мъртвия свят просто сме мъртви и чакаме да дойде часът да се преродим на ново.(1) Тези чувства изпитва човек тогава когато има претрупана карма от предишният живот и в този живот трябва да се освободи от тази карма като плати за нея!(2)Или направена магия!(3)Депресия!(4)Страх! Разбира се причините са много! Тук следва въпроса какво трябва да направим ? 1-во Изчиства ме дома си окончателно и то много добре! 2-ро Изхвърляме не нужното което не ни трябва(във всеки дом има ненужни неща,стари вещи,дрехи сувенири идр,освободете се от тях)! 3-то Разместваме мебелите по-различен начин,картини огледала дори и тях, домът ни трябва да придобие нов вид, да изглежда различен, нов, и добре подреден,по начин който да ни кара да се чувстваме добре и уютно!4-ТО Разделяме се с наша дреха а на мястото на нейната си купуваме нова! 5-то Променяме вида,задължително трябва да се подстрижем поне малко но е нужно! 6-то Разходка сред природата или правете това което обичате да правите най много! 7-мо Напишете в лист хартия това което ви тревожи и го изгорите, за да изгори заедно с огъня! 8-мо Напишете в лист хартия или ваша тетрадка неща които трябва да направите през годината, това ще ви мотивира да го направите, след като приключи годината проверете дали сте изпълнели пожеланията си, отбележете това което сте го изпълнели! 9.то Когато луната е пълна(пълнолуние)изкапете се добре и то много добре да усетите тежестта на водата когато усещате че тази тежест се намалява ще видите как водата се променя ще стане кристално бяла, намажете се с мед цялата, вземете един леген, влезте вътре и се облейте с прясно мляко,цялата течност трябва да падне вътре в се отиде да се лее куршум, да ви олекне на душата и на сърцето! Разбира се ако вярвате в тези неща го направете само ако вярвате, човек ако не вярва не бива да го прави! Успех и не слугувайте на черните мисли изгонете ги направете място на красивите мисли за да украси душата ви!
1
1