Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах момчето, в което съм влюбена

Сънувах момчето, в което съм влюбена

Сънувах момчето, в което съм влюбена
Здравейте, наскоро сънувах момчето по което си падам супер много от година и половина. Обяснявам си, че го зънувам, защото постоянно мисля за него и това се отразява не сънищата ми.

Но съня не запозна с него. Бъх в някво село. . с непознати хора, но бяхме приятели и запознаха изведнъж да ни преследват някакви. СКрихме се в някаква къща. Озовах се в стая на едно легло с приятелка и въпросното момче ( само да спомена, че той няма същите чуства към мен, дори не си говорим от два месеца ).

С него заспахме един до друг, бяхме прегърнати. Когато се събудих в съня си, бях щастлива, че е до мен. Когато и той се събуди всякаш беше очуден, че е до мен. Каза, че отива до тоалетна и преди да влезе, каза " И двамата трябва да се променим. ". След това се събудих.

В живота на практика и двамата сме поели по лош път, може ми е имал това предвид, но не знам. . не знам как да го разбирам, дали е като някакъв знак, че той наистина иска да се пормени. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Keytlin77
Keytlin77
10.07.2015 01:37
Ние живеем един над друг от 2 години . Тоест аз и родителите ми преди 2 годинии се преместихме в апартамент под него точно . Още ,когато го видях хо харесах ,но го отблуснах . След това той започна да се дуржи студено с мен . Харесвам го от 1година и 4 месеца . Не сме си говорили от 3 месеца ,почти 4 . Просто от нищото спя да говори с мен . Дори в социалните мрежи е минал offline само за мен . . Нещата не вървят ,аз се уморих да с еборя за него . Просот няма и какво повече да направя за него . Но въпреки всичко не спирам да мисля за него .. как е ,какво прави ,къде и с кого е и т.н.
0
0
михаела
михаела
10.07.2015 00:20
Предсказват какво може да стане. Но е по различно в действителност. Ето например аз много исках таблет. И веднъж сънувах че си купих. В друг сън сънувах че мама ми взима смартфон. И аз получих след доста време такъв телефон. После и друг...
0
1
Потребител#159746
Толкова ли сте ... ух! Повтарям и ще повторя пак Пророчески сънища не съществуват!
1
3
михаела
михаела
10.07.2015 00:13
Той може и да те харесва, може и да не те харесва. Понякога сънищата предсказват по различен начин от самите тях и реалния живот. Разбираш ли ме?
2
0