Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Не издържам без него, дайте ми съвет

Не издържам без него, дайте ми съвет

Не издържам без него, дайте ми съвет
Последните 2 години за мен не бяха лесни. Изтърпях много публични унижения и вече бях загубила всякаква надежда, че нещо може да върне усмивката ми. Един ден просто се появи той, ей така от нищото, като чудо.

Нещата между нас се задълбочиха. Харесвах го много, той също имаше нещо към мен, но обичаше друга. В началото когато се запознахме той ми пишеше постоянно, търсеше ме непрестанно, излизахме, но един ден разбрах, че отново се е събрал с бившата си приятелка (момичето, което обича той).

Бях съсипана, чувствах се предадена, унизена. Той ми писа, извини ми се, че е постъпил така с мен, но каза, че я обича и иска да бъде с нея. Опитах да се примиря, колкото и да ми беше трудно, но след 3-4 дена той отново ми писа, бяха се разделили.

Разказа ми какво се е случило, поиска да излезем и аз се съгласих. Стояхме с часове на една пейка, изслушах цялата му история с това момиче, колкото и тежко да ми беше да слушам всичко това.. толкова много си е играла с него, толкова го е карала да страда, а той все се е връщал при нея. Негов избор.

Тогава ми обеща, че никога повече няма да се върне при нея. Простих му, отново му повярвах. Не ходихме, просто се държахме така около 1 седмица от която един ден се отличаваше най-много, най-прекрасния ни ден заедно (не, не правихме секс), а на следващия ден се беше сдобрил отново с нея.

Минах за втори път през всичко това, той отново ми се извиняваше и понеже ми беше и все още е голяма тръпка за мен просто не мога да съм студена с него. Както и да е.. след броени дни отново се разделиха и той пак се върна при мен.

Отното му простих, държах се все едно не се е случило нищо. Мина известно време, той постоянно ме търсеше, беше залепен за мен, в този период бях най-щастливата жена на света.

И един ден той просто спря да ме търси, спря да ми говори, единственото, което ми каза е ''Ако искаш ме мрази, прави каквото искаш - все едно ми е в какви отношения сме''.

Когато ми каза това поисках да умра, това беше върха на всичко. И не този път причината не беше ТЯ. Няколко дни след като ми каза това го попитах дали наистина мислеше това, което ми каза и той ми отвърна ''Не, не ми е все едно в какви отношения сме, но много хора ми говореха за теб, разпитваха ме и на мен ми писна''.

Господи, кой знае какво му бяха наговорили. 2 месеца не си бяхме говорили, не се бяхме виждали, той отново се събираше и разделяше с тази, която обича многократно.

Един ден се видяхме съвсем случайно, опитах се да го игнорирам, престорих се, че не го виждам, но той ми извика, дойде, прегърна ме.

Започна отново да ме търси, да ми пише както преди, но за много кратко. Отново ми даде направи надежди, след което се събра с нея за пореден път. В момента отново не ме поглежда, когато се виждаме, не ми говори.. НИЩО !

Каква връзка е тази, която има с другата ? Каква любов е тяхната, щом пред 3 дни се разделят и то от година и половина вече.

Тя го наранява постоянно, а той е толкова добър или поне така мисля. Не знам. Искам да си го върна завинаги.

КАКВО ДА НАПРАВЯ, ПОМОГНЕТЕ МИ, ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ ))
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 4
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (19)

Изпрати
Рина МХ
Рина МХ
02.11.2012 17:22
Здравей Калина,
Два съвета които допълват горните:
1.да се погрижиш да изградиш себеуважение, себелюбов, самозачитане. Ако ти не отдаваш внимание на себе си, как той го направи. Вземи една твоя детска снимка, погледни това мило и доверчиво дете и се погрижи за него.Защити го, не можеш да го оставиш да бъде нагрубявано.


2.приеми че някои хора са по природа объркани и ти не можеш да направиш нищо с тяхното ДНК. Не си струва да градиш на бряг които се срутва. Избери място където инвестираики чувства ще усетиш стабилност. Изстрий имеила му. Когато се появи следващата любов ще си благодарна на себе си.
Ще успееш. Подобна ситуация ме тласна да намеря превъзходен мъж и неверотна любов.Желая ти същото.
2
0
Мирела Р
Мирела Р
02.11.2012 15:32
Той си играе с теб. Ти си му резерва. Нима това не те унижава? Разкарай го от живота си. Толкова ли си изпаднала, че да не бъдеш с човек, който те заслужава? По-добре сама, отколкото с разбити нерви и с нещо като връзка. Мазохистка ли си? Събиране, разделяне, един-два пъти, ок. Но сто пъти? Това дори не е нормално. Този мъж е някакъв смотаняк. Разиграва те, защото ти му позволяваш. Задраскай го и продължи напред. Не е единственият на света!
2
0
Таня
Таня
02.11.2012 14:44
Здравей,Калина много съжалявам ,че си влязла в този омагьосан кръг.Според мен това момче не знае какво иска,мисля ,че само се утешава с теб и няма чувства , затова му е толкова лесно да те оставя постоянно.Не можеш да си върнеш нещо, което не си имала никога.Знам колко е трудно,когато си влюбен,но всичко отминава! Трябва да си силна и да вземеш живота си в ръце -без него! Иначе това положение може да продължава много време-да се редуват краткотрайна радост с продължително страдание.Искаш ли това? Не можеш да се надяваш на някакви нереални неща,това само ще те прави нещастна.Игнорирай нещата ,които ти напомнят за него и избягвай местата,където може да го срещнеш,ако не го виждаш ще е малко по-лесно.Пожелавам ти успех и дано срещнеш някой който да те обича и цени!
0
0