Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Котенцето ми умря..... дайте ми съвет, моля ви

Котенцето ми умря..... дайте ми съвет, моля ви

Котенцето ми умря..... дайте ми съвет, моля ви
Как сте? Сигурно сте се облегнали и четете историйте, но аз не съм. Гадната ми котка роди преди 2-3 дена 5 котенца, но умряха по точно тя изяде 2 от тях.

Питайте я защо го направи. Сега към горкинките котенца попадна и любимото ми.

Беличко а на главата шарено. То умря днес и беше още слепичко. Питате ли се как? През вечерта. Майка им - Кейти винаги е там да ги топли в гаража.

Както предишните така и тази. На другата сутрин отидох при тях и ги проверих. ЖИВИ и здрави. След училище отидох пак и се ужасих.

То беше ледено а другите сладко спинкаха и бяха топли. Когато вдигнах моето заревах беше мъртво. Още плача!

Погребах го в градината както бях направила и със частите на откритите мъртви котенца. Помолих се! Моля ви дайте ми съвет не искам и другите да умрат. Какво да правя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Невена
Невена
03.04.2015 14:50
Махнете майката от тях! Всмисъл не я убивайте ами просто я махнете от малките. Имахме една кокошка която имаше 15 малки пиленца. Не знам какво и направиха милите животни но тя ги мразеше и ги кълвеше в главите и те умираха! Все пак колко са големи че да издържът на тези силни удари? Както и да е! Останаха само 5. Понеже се безпокояхме че тя може и тях да убие я преместихме в друго пмещение. Сега те са добре даже едното ще става квачка. Дано да обича своите малки!
0
0
Надежда
Надежда
17.06.2013 22:22
hrisi69 и мими са абсолютно прави.Не се сърди на горкото писе,имало е защо да го направи,според мен е изяла първите две защото не е могла да ги изкърми така да се каже,а третото умряло според мен са го изблъскали останалите две.
0
0
Христина
Христина
28.05.2013 12:57
Не се сърди на котката, тя си знае защо е постъпила така, може да са били болни. Когато котката ми роди, първото беше едро коте, облиза го както си ме у редът, когато роди второто...беше едно хилаво само кожа, лежеше по гръб и не дишаше. Котката ми седеше и го гледаше, след секунди бебето си взе въздух и започна да диша, тогава тя отиде при него и го обслужи.Така че животното си знае има по добър инстинкт. А когато твоите пораснат ще ги обичаш всички
0
0
мими
мими
28.05.2013 08:57
вероятно котката ти не е виновна, че котетата умират, или са болни, не могат да сучат или тя няма достатъчно мляко. Просто след, като умрат в природата така е заложено, че котката(и някои др. животни) изяжда малкото за да не привлече разлагащото телце разни хищници, които да нападнат другите и деца. Т. е. котката не е канибал или лоша майка...просто природа, прави го инстинктивно защото в дивата природа така би предпазила останалите котенца.
0
0
cvetelina
cvetelina
27.05.2013 21:50
съжалявам за загубата ви.мразя сбогуванията и смъртта.когато обичам някой и го загубя сякаш част от мен умира.
1
0
Alexander firecat
Alexander firecat
27.05.2013 17:37
пиши ми на скайп сашо4000 с ес и хаш
0
0