Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Котенцето ми умря..... дайте ми съвет, моля ви

Котенцето ми умря..... дайте ми съвет, моля ви

редакция:
Котенцето ми умря..... дайте ми съвет, моля ви
Как сте? Сигурно сте се облегнали и четете историйте, но аз не съм. Гадната ми котка роди преди 2-3 дена 5 котенца, но умряха по точно тя изяде 2 от тях.

Питайте я защо го направи. Сега към горкинките котенца попадна и любимото ми.

Беличко а на главата шарено. То умря днес и беше още слепичко. Питате ли се как? През вечерта. Майка им - Кейти винаги е там да ги топли в гаража.

Както предишните така и тази. На другата сутрин отидох при тях и ги проверих. ЖИВИ и здрави. След училище отидох пак и се ужасих.

То беше ледено а другите сладко спинкаха и бяха топли. Когато вдигнах моето заревах беше мъртво. Още плача!

Погребах го в градината както бях направила и със частите на откритите мъртви котенца. Помолих се! Моля ви дайте ми съвет не искам и другите да умрат. Какво да правя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимни
Невена
Невена
Махнете майката от тях! Всмисъл не я убивайте ами просто я махнете от малките. Имахме една кокошка която имаше 15 малки пиленца. Не знам какво и направиха милите животни но тя ги мразеше и ги кълвеше в главите и те умираха! Все пак колко са големи че да издържът на тези силни удари? Както и да е! Останаха само 5. Понеже се безпокояхме че тя може и тях да убие я преместихме в друго пмещение. Сега те са добре даже едното ще става квачка. Дано да обича своите малки!
03.04.2015 14:50
Надежда
Надежда
hrisi69 и мими са абсолютно прави.Не се сърди на горкото писе,имало е защо да го направи,според мен е изяла първите две защото не е могла да ги изкърми така да се каже,а третото умряло според мен са го изблъскали останалите две.
17.06.2013 22:22
Христина
Христина
Не се сърди на котката, тя си знае защо е постъпила така, може да са били болни. Когато котката ми роди, първото беше едро коте, облиза го както си ме у редът, когато роди второто...беше едно хилаво само кожа, лежеше по гръб и не дишаше. Котката ми седеше и го гледаше, след секунди бебето си взе въздух и започна да диша, тогава тя отиде при него и го обслужи.Така че животното си знае има по добър инстинкт. А когато твоите пораснат ще ги обичаш всички
28.05.2013 12:57
мими
мими
вероятно котката ти не е виновна, че котетата умират, или са болни, не могат да сучат или тя няма достатъчно мляко. Просто след, като умрат в природата така е заложено, че котката(и някои др. животни) изяжда малкото за да не привлече разлагащото телце разни хищници, които да нападнат другите и деца. Т. е. котката не е канибал или лоша майка...просто природа, прави го инстинктивно защото в дивата природа така би предпазила останалите котенца.
28.05.2013 08:57
cvetelina
cvetelina
съжалявам за загубата ви.мразя сбогуванията и смъртта.когато обичам някой и го загубя сякаш част от мен умира.
27.05.2013 21:50
1
Alexander firecat
Alexander firecat
пиши ми на скайп сашо4000 с ес и хаш
27.05.2013 17:37