Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Не издържам без него, дайте ми съвет

Не издържам без него, дайте ми съвет

Не издържам без него, дайте ми съвет
Последните 2 години за мен не бяха лесни. Изтърпях много публични унижения и вече бях загубила всякаква надежда, че нещо може да върне усмивката ми. Един ден просто се появи той, ей така от нищото, като чудо.

Нещата между нас се задълбочиха. Харесвах го много, той също имаше нещо към мен, но обичаше друга. В началото когато се запознахме той ми пишеше постоянно, търсеше ме непрестанно, излизахме, но един ден разбрах, че отново се е събрал с бившата си приятелка (момичето, което обича той).

Бях съсипана, чувствах се предадена, унизена. Той ми писа, извини ми се, че е постъпил така с мен, но каза, че я обича и иска да бъде с нея. Опитах да се примиря, колкото и да ми беше трудно, но след 3-4 дена той отново ми писа, бяха се разделили.

Разказа ми какво се е случило, поиска да излезем и аз се съгласих. Стояхме с часове на една пейка, изслушах цялата му история с това момиче, колкото и тежко да ми беше да слушам всичко това.. толкова много си е играла с него, толкова го е карала да страда, а той все се е връщал при нея. Негов избор.

Тогава ми обеща, че никога повече няма да се върне при нея. Простих му, отново му повярвах. Не ходихме, просто се държахме така около 1 седмица от която един ден се отличаваше най-много, най-прекрасния ни ден заедно (не, не правихме секс), а на следващия ден се беше сдобрил отново с нея.

Минах за втори път през всичко това, той отново ми се извиняваше и понеже ми беше и все още е голяма тръпка за мен просто не мога да съм студена с него. Както и да е.. след броени дни отново се разделиха и той пак се върна при мен.

Отното му простих, държах се все едно не се е случило нищо. Мина известно време, той постоянно ме търсеше, беше залепен за мен, в този период бях най-щастливата жена на света.

И един ден той просто спря да ме търси, спря да ми говори, единственото, което ми каза е ''Ако искаш ме мрази, прави каквото искаш - все едно ми е в какви отношения сме''.

Когато ми каза това поисках да умра, това беше върха на всичко. И не този път причината не беше ТЯ. Няколко дни след като ми каза това го попитах дали наистина мислеше това, което ми каза и той ми отвърна ''Не, не ми е все едно в какви отношения сме, но много хора ми говореха за теб, разпитваха ме и на мен ми писна''.

Господи, кой знае какво му бяха наговорили. 2 месеца не си бяхме говорили, не се бяхме виждали, той отново се събираше и разделяше с тази, която обича многократно.

Един ден се видяхме съвсем случайно, опитах се да го игнорирам, престорих се, че не го виждам, но той ми извика, дойде, прегърна ме.

Започна отново да ме търси, да ми пише както преди, но за много кратко. Отново ми даде направи надежди, след което се събра с нея за пореден път. В момента отново не ме поглежда, когато се виждаме, не ми говори.. НИЩО !

Каква връзка е тази, която има с другата ? Каква любов е тяхната, щом пред 3 дни се разделят и то от година и половина вече.

Тя го наранява постоянно, а той е толкова добър или поне така мисля. Не знам. Искам да си го върна завинаги.

КАКВО ДА НАПРАВЯ, ПОМОГНЕТЕ МИ, ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ ))
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 4
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (19)

Изпрати
Мария
Мария
10.12.2014 21:45
Здравей,Калина...имах този кошмар цели 20 години...сега разбирам,че съм загубила много...Знам,че надеждата ти е ,някой да ти напише КАК А ГО ЗАДЪРЖИШ...няма начин.Имах съпруг,с него отглеждахме 5 деца ,събрани от предишни бракове...не не сме роми.така се случи.Имахме и средствата,и огромното жилище и домашните помощници,и частния шофьор...но...на него му харесваха флиртовете,тръпката с другите жени...И имаше не една ,а две любовници...в проължение на 5 гоини ни въртеше и трите.И,представи си,онези двете ме търсеха за дасе жалват една от друга,от него самия...Държах се приятелски,вместо да ги хвана за косите.А КАК БОЛЕШЕ...Загубихме всичко.Разведохме се.Няколко пъти бягах от него в чужбина.но все ме връщаше.Казваше,че не може без мен,че ще ги остави.Но това не се случваше.И накрая подадох молба за развод...После заминах за чучжбина и вече 15 год съм навън.И не,че съм била сама през тези 15 години,но връзките ми не бяха пълноценни,защото чаках него...знаех,че ще се върне...И ето,това се случи...След дългото си лутане межу онези 2те,сега иска да дойде при мен...И,знаеш ли...аз вече не го искам.Влюбена съм.До лудост съм влюбена,но ...в друг.Бягай от този мъж!Не,не е мъж този!Само ще загубиш години в чакане.БЕЗМИСЛЕНО Е!БЯГАЙ!Не му отговаряй и върви напред!Ще се появи и твоята голяма любов,но бъди отворена да я посрещнеш.Защото,ако продължаваш да го чакаш,затваряш пътя на другата,истинската любов...
10
1
карин
карин
27.02.2014 18:21
Този яко се подиграва с теб,зарежи го!Търси те само когато е разделен с онази,та ти си му отдушник.Само за това те използва!Когато дойде пак да ти се извинява,колкото и да ти е трудно му кажи:Не ме търси пове4е не желая да те виждам,отиди при лиубовта на живота си,няма какво да търсиш от мен.Успех ти желая!
6
0
Безумна
Безумна
21.09.2013 16:24
ти луда ли си да мечтаеш още за него,толкова добри мъже има около теб
огледай се и го забрави тоя нещастник
само за отдушник те ползва,а продължава да мисли за друга
потърси някой,който ще те направи щастлива,а не нещастна
успех мила,решението е в твои ръце
3
0
хриси
хриси
10.12.2012 11:45
рончето за мен ли се отнася? Не пиша от друго име, аз съм жена, знам какво е да обичаш и да бъдеш обичан. Това момиче трябва да бъде разтърсено за да се осъзнае. Не мисли че не се ядосвам като чета, обидно е и то много. Калина осъзнай се и продължи напред, по-добре истински шамар отколкото задкулисна прегръдка
2
0
Вероника
Вероника
28.11.2012 22:55
Тука има един неграмотник, написал истинското си име с малка буква, ти ли бе, Иртане, ще критикуваш женския пол? Не казвам, че мъжете са лоши, ама точно ти си голям глупак! Айде на бас, че ти си изпитвал същото поне хиляда пъти! Това е от любов, момичето не може да я контролира!... И Калина, наистина ти съчувствам! Изпитвала съм болка като твоята много пъти! Когато въпросният се върне при теб го питай защо така си прекъсва връзката с НЕЯ. :)
1
0
хриси
хриси
28.11.2012 15:12
Извинявай Калина, но ти в час ли си? Не виждаш ли как постъпва с теб? Не знам на колко си години, но ще ти кажа, че никой не заслужава това. Просто го сложи в историята този човек и продължи нататък.
Текста е много добре написан, дали е истина...
2
0
инран
инран
04.11.2012 11:52
абе вие жените когато не сте уникални мазохистки сте ужасни съдистки - така че си заслужавате съдбата никога не оценявате това което имате в деиствителност и никога не можете да приемете това което никога няма да е ваше...
с две думи за мен сте възможно най -простите същества на тая планета....единствено това положение се променя тогава когато се жертвате...но това е толкова рядко

1
1
Деа
Деа
04.11.2012 10:55
Здравей, Калина, в момента се намирам в ситуация, доста по-лека от твоята,много държа на и обичам един човек, но той е доста объркан заради бившата си приятелка и се раздели с мен, с оправданието, че не иска повече да ме наранява....Да ти кажа също много боли, макар да осъзнавам че ме е предпазил от това да ме нарани в по-късен момент. Сигурно ще ми повярваш, че мисля непрестанно за него и също бих се върнала веднага при него, слава богу, той не ме търси. Ти си изстрадала много, дала си много шансове, последвай съвета на дамата преди мен - изгради себеуважение, изчакай търпеливо човека, който ще оцени любовта, на която си способна. Помисли за себе си, този човек рано или късно ще те нарани, в трудна ситуация такъв човек не може да ти даде подкрепа. От това, през което сега преживявам осъзнах, че сме склонни да идеализираме хората, които обичаме... Невинаги обаче те са толкова добри, колкото ни се иска или пък наистина са толкова объркани, че не можеш да очакваш да поемат отговорност за постъпките си камо ли да се замислят колко болка ти причиняват, макар че в твоя случай човекът съвсем умишлено си играе с теб. Колкото и да те боли не му позволявай повече, така е трябвало да стане, има много по-важни неща - да бъдеш здрава, да не се затвориш в себе си, разсейвай се, бъди с истинските си приятели и споделяй с тях, направи неща, които отдавна отлагаш и за които досега не си намирала време. Най-страшното е да загубиш себе си, а ти не го заслужаваш, защото от това, което описваш личи, че си прекрасен човек и съм сигурна, че ще се намери човек който да те оцени и обикне. Бъди себе си, за да може да не пропуснеш човека, който наистина ще те обича и направи щастлива. Излез от порочния кръг на страданието, нищо лошо не се е случило, просто трябва да мине време, което е безсмислено да губиш в сълзи и страдание, намери опора в хората, които те обичат и ценят. Не поглеждай назад, смело напред!
1
0