Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Дайте ми съвет - искат да ни разделят

Дайте ми съвет - искат да ни разделят

редакция:
Дайте ми съвет - искат да ни разделят
Аз съм момиче на 12 години.Имам най-добра приятелка на име Даниела.С нея сме толкова близки,че преди 4 месеца успяха да ни разделят,но за щастие отново се събрахме и осъзнахме ,че ние сме големи приятелки и какви сме една за друга.
Аз съм отличничка в училище,но тя не.

Успехът и е среден.Помагам и в учението,но проблемът е следния : родителите ни за твърдо ПРОТИВ нашето приятелство. Животът ни и на 2-те навън е розов,защото знаем,че случилото се на едната трогва и другата. Но когато се приберем вкъщи става АД .

Започват да ни бият без причина ейтака от нищото.Дори една вечер мен ме изгониха от нас.Даниела също е бягала от тях,но са я намирали. Не искам да живея с родителите си дори незнам вече дали ги обичам както и приятелката ми не е сигурна в това за нейните.

Всички искат да ни разделят , ала ние все още се държим ! Преди няколко седмици тя ми даде идеята да избягаме от квартала и да идим в някаква по-далечна гора.Там нямало кой да ни намери,нямало дори обхват.

Съгласих се на предложението й, но ще го направим при поредния ни спор с родителите си (нищо,че става всеки ден имам впредвид поредния път в който ни изгонят от нас).
МОЛЯ ВИ , ДАЙТЕ НИ СЪВЕТ МНОГО СМЕ ОБЪРКАНИ.ДАЛИ ТАЗИ ИДЕЯ ЗА БЯГСТВОТО Е ДОБРА !?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимни
Ginka
Ginka
аз ви саветвам да останете заедно нищо че родителите ви разделят това е като испитание и мен се опитват да ме разделят с наи наи-добрата ми приятелка но колкото и да е трудно ние по цял ден сме заедно
25.03.2014 00:08
зори
зори
Първо искам да ви поздравя за тази смелост да останете заедно след всичко което сте преживяли! Второ сигурно има основателна причина родители те ви да се отнасят така, поговорете с тях!
Желая ви успех от цялото си сърце!!!!
21.09.2013 16:12
Solaris
Solaris
И аз съм бягала, в друг град. После майка ми толкова се стресна, че ме остави да правя каквото си искам. Но не знам дали всички родители биха реагирали еднакво, не познавам вашите и не бих искала да дам лош съвет. А и едва сега разбирам на каква опасност съм се изложила, взимайки нощния влак пълен с пияници и дегенерати, само Господ ме е опазил...
21.05.2013 18:27
надка
надка
И аз на твоите години имах подобен проблем родителите ми бяха против приятелството ми с една приятелка с която поддържаме връзка и до днес след 15 години. Аз просто не им казвах че се срещам с нея и толкова не могат да те следят постоянно нали . Това че те бият и те гонят от вкъщи не говори добре за родителите ти по добре поговори за това с училищния психолог или се обърнете заедно към закрила на детето. Това че искаш да избягаш според мен е лоша идея не си пълнолетна ще те хванат и пак ще те върнат вкъщи. А ако избягате заедно с твоята приятелка със сигурност ще си навлечете още по големи проблеми. Помисли си и дано всичко да се оправи по скоро. Късмет.
21.05.2013 10:56
Gospojica Miteva
Gospojica Miteva
Добра е! И аз съм мислила да бягам но поне попитайте защо искат да разделят
21.05.2013 09:51