Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Дайте ми съвет - искат да ни разделят

Дайте ми съвет - искат да ни разделят

Дайте ми съвет - искат да ни разделят
Аз съм момиче на 12 години.Имам най-добра приятелка на име Даниела.С нея сме толкова близки,че преди 4 месеца успяха да ни разделят,но за щастие отново се събрахме и осъзнахме ,че ние сме големи приятелки и какви сме една за друга.
Аз съм отличничка в училище,но тя не.

Успехът и е среден.Помагам и в учението,но проблемът е следния : родителите ни за твърдо ПРОТИВ нашето приятелство. Животът ни и на 2-те навън е розов,защото знаем,че случилото се на едната трогва и другата. Но когато се приберем вкъщи става АД .

Започват да ни бият без причина ейтака от нищото.Дори една вечер мен ме изгониха от нас.Даниела също е бягала от тях,но са я намирали. Не искам да живея с родителите си дори незнам вече дали ги обичам както и приятелката ми не е сигурна в това за нейните.

Всички искат да ни разделят , ала ние все още се държим ! Преди няколко седмици тя ми даде идеята да избягаме от квартала и да идим в някаква по-далечна гора.Там нямало кой да ни намери,нямало дори обхват.

Съгласих се на предложението й, но ще го направим при поредния ни спор с родителите си (нищо,че става всеки ден имам впредвид поредния път в който ни изгонят от нас).
МОЛЯ ВИ , ДАЙТЕ НИ СЪВЕТ МНОГО СМЕ ОБЪРКАНИ.ДАЛИ ТАЗИ ИДЕЯ ЗА БЯГСТВОТО Е ДОБРА !?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Ginka
Ginka
25.03.2014 00:08
аз ви саветвам да останете заедно нищо че родителите ви разделят това е като испитание и мен се опитват да ме разделят с наи наи-добрата ми приятелка но колкото и да е трудно ние по цял ден сме заедно
0
0
зори
зори
21.09.2013 16:12
Първо искам да ви поздравя за тази смелост да останете заедно след всичко което сте преживяли! Второ сигурно има основателна причина родители те ви да се отнасят така, поговорете с тях!
Желая ви успех от цялото си сърце!!!!
0
0
Solaris
Solaris
21.05.2013 18:27
И аз съм бягала, в друг град. После майка ми толкова се стресна, че ме остави да правя каквото си искам. Но не знам дали всички родители биха реагирали еднакво, не познавам вашите и не бих искала да дам лош съвет. А и едва сега разбирам на каква опасност съм се изложила, взимайки нощния влак пълен с пияници и дегенерати, само Господ ме е опазил...
0
0
надка
надка
21.05.2013 10:56
И аз на твоите години имах подобен проблем родителите ми бяха против приятелството ми с една приятелка с която поддържаме връзка и до днес след 15 години. Аз просто не им казвах че се срещам с нея и толкова не могат да те следят постоянно нали . Това че те бият и те гонят от вкъщи не говори добре за родителите ти по добре поговори за това с училищния психолог или се обърнете заедно към закрила на детето. Това че искаш да избягаш според мен е лоша идея не си пълнолетна ще те хванат и пак ще те върнат вкъщи. А ако избягате заедно с твоята приятелка със сигурност ще си навлечете още по големи проблеми. Помисли си и дано всичко да се оправи по скоро. Късмет.
0
0
Gospojica Miteva
Gospojica Miteva
21.05.2013 09:51
Добра е! И аз съм мислила да бягам но поне попитайте защо искат да разделят
0
0