Дайте ми съвет

Дайте ми съвет
Здравейте Аз съм на 12 години ... и преди имах приятели,поне така смятах.Имах и най-добра приятелка.С нея винаги бяхме заедно.Всичко и споделях както и тя на мен, докато преди 3 месеца тя не дойде при мен с още 2 приятелки и ми каза ,че не иска да има нищо общо с мен ,защото всички ме мразели.

Аз се разревах ,защото тя беше моешто ВСИЧКО.Но след време разбрах ,че тя е била просто лъжа..докато минаха 2,3 седмици след това тя не ми се извини..сдобрихме се ,но искаше да го пазим в тайна,защото родители те ни не дават да сме заедно ,поради простата причина ,че аз съм отличничка,а тя 2-икаджиика.

И до ден днешен аз чакам да се разведат ,но май тя ме мотае...Открих нова компания.Много хора започнаха да ме харесват , но все от други училища.Моето училище имам само 1 приятелка , та дори тя е двуличница. Преди юни 2012 година тръгнах с едно момче на име Серкан.

Той много ме обичаше както и аз него.Ходихме 3 пъти и така до януари 2013г. Разбирам ,че той все още имал чувства към мен,но немога вече да съм с него..защото той само ме наранява. ЗАБРАВИХ ГО ,макар и трудно да е!!

Избрах друг . ,но заради него се сбих с циганки,защото те го харесвали,а той дори и не ебава и ме остави ,защото всички ме харесвали.Нарани ме.Хвана си аверка,а аз си патих от него,но забелязвам сега започва пак да ми пише и май пак иска да се събираме..

МОЛЯ ВИ ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ КАКВО ДА ПРАВЯ С ТАЗИ ПРИЯТЕЛКА, СЕРКАН ИЛИ ТОЗИ ПОСЛЕДНИЯ , ЗАЩОТО СЪМ МНОГО ОБЪРКАНА..МНЕНИЯТА ВИ ЩЕ МИ ПОМОГНАТ!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
някой си там
някой си там
23.06.2016 23:05
Още си 5ти клас, проблемите ти няма да са от значение след година, след 5 години дори няма да помниш за какво е ставало въпрос в тая велика драма, след 10 - ще имаш истински проблеми, след 20 "истинските проблеми" няма да са от особено значение и накрая ще умреш. С две думи - да ти е през оная работа, живей си живота и не ги мисли, няма файда от драми.
0
0
Забрайх
Забрайх
16.04.2013 20:13
Ебахти и заплетената случка О-о А за въпросния Серкан мога само да ти кажа, че щом си се сбила с мангали заради него и той очевидно не го е оценил, тва момче не струва и една зеленясала стотинка... Вярвай ми, ще намериш по-добър, или поне такъв, който ще оценява това, което правиш за него. ;)
0
0
Мария
Мария
14.04.2013 14:10
Аз имам същия случай на и мен ме предаде най.добрата ми приятелка ,но повярвай скоро ще си намериш нови приятели ,който няма да си мислят ,колко си красив/а и няма да се интересуват от други неща просто ще те харесват какъвто/каквато си
0
0