Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Не издържам без него, дайте ми съвет

Не издържам без него, дайте ми съвет

Не издържам без него, дайте ми съвет
Последните 2 години за мен не бяха лесни. Изтърпях много публични унижения и вече бях загубила всякаква надежда, че нещо може да върне усмивката ми. Един ден просто се появи той, ей така от нищото, като чудо.

Нещата между нас се задълбочиха. Харесвах го много, той също имаше нещо към мен, но обичаше друга. В началото когато се запознахме той ми пишеше постоянно, търсеше ме непрестанно, излизахме, но един ден разбрах, че отново се е събрал с бившата си приятелка (момичето, което обича той).

Бях съсипана, чувствах се предадена, унизена. Той ми писа, извини ми се, че е постъпил така с мен, но каза, че я обича и иска да бъде с нея. Опитах да се примиря, колкото и да ми беше трудно, но след 3-4 дена той отново ми писа, бяха се разделили.

Разказа ми какво се е случило, поиска да излезем и аз се съгласих. Стояхме с часове на една пейка, изслушах цялата му история с това момиче, колкото и тежко да ми беше да слушам всичко това.. толкова много си е играла с него, толкова го е карала да страда, а той все се е връщал при нея. Негов избор.

Тогава ми обеща, че никога повече няма да се върне при нея. Простих му, отново му повярвах. Не ходихме, просто се държахме така около 1 седмица от която един ден се отличаваше най-много, най-прекрасния ни ден заедно (не, не правихме секс), а на следващия ден се беше сдобрил отново с нея.

Минах за втори път през всичко това, той отново ми се извиняваше и понеже ми беше и все още е голяма тръпка за мен просто не мога да съм студена с него. Както и да е.. след броени дни отново се разделиха и той пак се върна при мен.

Отното му простих, държах се все едно не се е случило нищо. Мина известно време, той постоянно ме търсеше, беше залепен за мен, в този период бях най-щастливата жена на света.

И един ден той просто спря да ме търси, спря да ми говори, единственото, което ми каза е ''Ако искаш ме мрази, прави каквото искаш - все едно ми е в какви отношения сме''.

Когато ми каза това поисках да умра, това беше върха на всичко. И не този път причината не беше ТЯ. Няколко дни след като ми каза това го попитах дали наистина мислеше това, което ми каза и той ми отвърна ''Не, не ми е все едно в какви отношения сме, но много хора ми говореха за теб, разпитваха ме и на мен ми писна''.

Господи, кой знае какво му бяха наговорили. 2 месеца не си бяхме говорили, не се бяхме виждали, той отново се събираше и разделяше с тази, която обича многократно.

Един ден се видяхме съвсем случайно, опитах се да го игнорирам, престорих се, че не го виждам, но той ми извика, дойде, прегърна ме.

Започна отново да ме търси, да ми пише както преди, но за много кратко. Отново ми даде направи надежди, след което се събра с нея за пореден път. В момента отново не ме поглежда, когато се виждаме, не ми говори.. НИЩО !

Каква връзка е тази, която има с другата ? Каква любов е тяхната, щом пред 3 дни се разделят и то от година и половина вече.

Тя го наранява постоянно, а той е толкова добър или поне така мисля. Не знам. Искам да си го върна завинаги.

КАКВО ДА НАПРАВЯ, ПОМОГНЕТЕ МИ, ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ ))
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 4
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (19)

Изпрати
Anonimen
Anonimen
27.06.2016 20:23
Izpolzva vi tozi,podigrava vi se.Mahaite go.
0
0
Нина
Нина
13.01.2016 11:12
Следващият път в който те потърси и отново е разделен с нея му кажи така: Виж моето момче,омръзна ми да идваш при мен когато ти скимне и когато си разделен с твоята приятелка. Аз няма да съм вечно на разположение,не знам дали знаеш,но и аз съм доста харесвана и в един момент просто ще те оставя. Обмисли хубаво какво искаш да правиш и ако решението ти отново е да се събереш с твоята приятелка - прав ти път и не ме търси повече.
2
0
Мари-Ан
Мари-Ан
22.10.2015 10:54
Това което правиш,е да следваш сляпо някаква страст ли,връзка ли,незная?Моят съвет е просто престани да се занимаваш с това момче.Може да е страхотен,готин и много добър,но това не твоя Човек.От всичко което си написала,разбирам че ти сляпо търсиш внимание,топлина и обич,това момче е било добро и внимателно с теб,и си решила,че е любов.Но не е!А той изгубен, в това да се разделя и събира и гаджето си ,в теб е намерил утеха или отдушник енезнам,но не влюбен в теб! А ти се стегни,вземи се в ръце както казват и не търси ничие внимание.Не е казана напразно думата,ако е речено нещо то ще се случи и само ще те намери.Всичко др.е просто загуба на нерви и време.Успех в това да нсмериш себе си,щастие и любов-споделена от която няма да страдаш.
1
0
stavrev krastin
stavrev krastin
28.08.2015 17:20
Zarejigo nesi stryva toi si igrai I sas dvete sedni sas momi4eto I pogovori I 6teti stani qsna kartinkata tova e moq savet
0
0
Нурчин Нурхан Юлми
Нурчин Нурхан Юлми
14.07.2015 18:34
Зарежи го мила!
4
3
Галя
Галя
14.04.2015 01:31
Съвета ми към теб е
директно и на момента :D го попитай коя от вас двете избира последно
трябва веднъж за винаги да си изясни сам за себе си какво иска
ако продължава старата песен на нов глас хвани си един нормален мъж и си гледай живота а той да си стои при онази колкото и да не му е приятно да го тъпче и ти имаш право на избор и щастлив живот и ти имаш нужда от уважение и обич
ние тези лигльовци като твоя ги знаем щом без причина ти върти тези номера ако не дай боже създадете семейство той ще иска разрешение от другата дали да ти прави деца или първо на нея трябва а след това на теб
това не е нормално не си съсипвай живота
1
0
Martin
Martin
12.02.2015 22:26
Vzemi se zastrelqi
2
4
деница
деница
09.02.2015 15:51
настръхнах като прочетох историята ти. Много те моля да ми се довериш и да започнеш да се уважаваш повече. този мъж е повърхностен и би превърнал животът ти в ад. това ли искаш? по добре намери начин да си ангажирана за да не мислиш за това и не забравяй - когато една врата се затваря, се отварят порти.
желая ти много щастие и усмивки.
9
0