Не съм нормална

Не съм нормална
Моля всеки, който прочете историята ми да коментира. Аз съм фен на тема митология и обичам мистерии. Но досега не съм се замисляла за какво съм такава почитателка.

Тези три месеца ми причиниха странни неща. Обикновено съм ги приела като свое ежедневие. Първо се започна с дишане в стаята. След месец ме беше дърпало нещо по стъпалата. Днес в това време предсказвам малки неща.

Пример мога да дам с това, че понякога знам кога ще спре лампата във входа. Аз се изкачвам нагоре и стигам до етажа, на който смятам, че ще се изгаси лампата, изчаквам секунда почивка и хоп се изгася лампата.

Това е само част от нещата, които ми се случват. Аз съм осъзнала, че притежавам качествата на всички цветове на очите. Имам предвид, че съм с кафяви очи, а в същото време притежавам и други свойства.

Сини – въображение, кафяви – красиви, зелени – ум, пъстри – чувствителни. Приятелят ми постоянно ми вика странни неща, че съм била необикновена и такива простотии.

Бях прочела нещо за Лунни деца и такива неща, че са били способни на невъзможни неща и били впечатлявани от пълнолунието. Постоянно се чувствам изолирана от другите хора и някак различна.

Никога до сега не съм споделяла нещо с моите родители. Винаги съм разчитала на приятелите си. Понякога когато се скарам със свой приятел аз плача и ридая от болка.

Веднъж когато се бях скарала с един приятел и бях разстроена докрай. Дори си бях издраскала ръката с ключовете си. Цялата беше червена. Сега имам вечен белег. Понякога не мога да преглътна лесно обидите и плача от мъка.

Много често ми се случва да бъда обидена от майка си и когато тя ме удари, аз да бъда тъжна 4 дни. Единствено този сайт е мястото, където мога да споделя всичките си ужаси.

Моля да не е било напразно това дълго писане. И моля от сърце всеки, който види историята, да я прочете до края и да се постави на мое място.

Благодаря предварително. :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (25)

Изпрати
Cvetelina
Cvetelina
21.06.2014 17:19
Офф мила аз вия на пълнолуние ,някой път се събуждам гола ,ръмжа когато някой ме дразни,нямам големи нерви!! Бия се и още др. необикновенни неща :) Спокойно това е дар от бога!! Аз съм надарена с вълчи сили! Някой път ме боли цялото тяло и мозъка ми замръзва и изведнъж започвам да вия към луната силно!! Майка ми си мисли че си играя в 00:00 часа ама не ! Тя не ми вярва !! Дар от бога е това не се притеснявай аз съм надарена с вълчи сили :)
2
1
соня
соня
18.07.2013 14:26
въпрос на внушение,мили деца,стига сте мисли ли за такива неща,ами излезте с приятели и се повеселете,а не да си внушавате разни глупости,че сте не обикновени.
2
0
Gabriela Dimitrova
Gabriela Dimitrova
17.07.2013 23:28
и тва ли ти е проблема моят баща ми ме псува и се даржи с мен като с някоя от улитсата маика ми го защитава вапреки това много хора ме уважават нямам приятели защото сменям даржавата за 2 пат и нямам никакви приятели а тиимаш наглоста да се имаш за наи страдащата тук но не е така на колко години си имаш ли представата 4е аз сам на 12 не нали ами аз какво да кажа 4е нямам на кого да споделя маките си а? какво да кажа да седна да рева ли?!с теб наистина става нещо щото си мислиш 4е страдаш наи много моя позната няма маика от 3 годишна а ти се благодари 4е имаш семеиство
0
1
hlapeto
hlapeto
17.07.2013 18:17
Сякаш чета моята история... да наистина не ми се е случвало нищо с духове нито съм чувствала, че нещо ме следи но има други странни неща. Например знам какво ще кажат някои хора (понякога не точно), а с най- добрата ми приятелка казваме абсолютно еднакви изречения. Или какво ще стане с някой приятел след малко време (до 5 минути), но това с очите и аз съм така, но не вярвай на такива неща.. :)
0
0
КРИСТЕН
КРИСТЕН
17.07.2013 17:14
Искам да кажа, че всеки човек има трето око. Там се събира много енергия.
Колкото до предсказването на всеки човек му се случвало или ще му се случи. Аз пък незнам как вечерта както са ми кафяви очите ми стават тревисто-зелени.Или пък си гледам очите, стягам се и зениците ми се намаляват драстично:)!!!
0
0
анонимка
анонимка
26.02.2013 20:55
Здравей.Отскоро и аз започнах да вярвам в такива паранормални неща.Преди не вярвах, но когато чух за един обладан блок в Русе(града, в който живея)и започнах да вярвам.Както и да е!Мисля, че си от онези ясновидци, които предвиждат бъдещето.По-доло видях коментар, където някой е видял, че момиченце ще бъде блъснато.Това е дарба ако виждате бъдещето.Все едно, че имате трето око на челото, но то не се вижда и вие с помоща на това трето око виждате бъдещето.Но искам да ти кажа, че трябва да се наблюдаваш.Това с лампата и аз мога да го предвидя :D.Виж дали нещо друго ще можеш да предскажеш!И между другото и на мен ми се е случвало да чувам как някой диша в стаята ми.Тъкмо си бях легнала и чух странен звук.Някой дишаше но не исках да отворя очи.Беше ме изстрах.Също така съм усещала някой да ме бута по ръката и по гърба.Тези неща, които съм преживявала не съм казвала на родителите си, защото мисля, че ще ми се смеят...
0
0
Ния
Ния
26.02.2013 18:54
все едно чета моята история...
0
1
NATALE
NATALE
15.01.2013 23:13
дааа...имаш нужда от внимание.а ако не е това,верно имаш нужда от психолог.трябва и да говориш с родителите си или баба...дядо..но тук не е место за решаване на този казус...наистина се занимавай с нещо,което те радва за да не мислиш за тези щуротии
2
1