Не съм нормална

Не съм нормална
Моля всеки, който прочете историята ми да коментира. Аз съм фен на тема митология и обичам мистерии. Но досега не съм се замисляла за какво съм такава почитателка.

Тези три месеца ми причиниха странни неща. Обикновено съм ги приела като свое ежедневие. Първо се започна с дишане в стаята. След месец ме беше дърпало нещо по стъпалата. Днес в това време предсказвам малки неща.

Пример мога да дам с това, че понякога знам кога ще спре лампата във входа. Аз се изкачвам нагоре и стигам до етажа, на който смятам, че ще се изгаси лампата, изчаквам секунда почивка и хоп се изгася лампата.

Това е само част от нещата, които ми се случват. Аз съм осъзнала, че притежавам качествата на всички цветове на очите. Имам предвид, че съм с кафяви очи, а в същото време притежавам и други свойства.

Сини – въображение, кафяви – красиви, зелени – ум, пъстри – чувствителни. Приятелят ми постоянно ми вика странни неща, че съм била необикновена и такива простотии.

Бях прочела нещо за Лунни деца и такива неща, че са били способни на невъзможни неща и били впечатлявани от пълнолунието. Постоянно се чувствам изолирана от другите хора и някак различна.

Никога до сега не съм споделяла нещо с моите родители. Винаги съм разчитала на приятелите си. Понякога когато се скарам със свой приятел аз плача и ридая от болка.

Веднъж когато се бях скарала с един приятел и бях разстроена докрай. Дори си бях издраскала ръката с ключовете си. Цялата беше червена. Сега имам вечен белег. Понякога не мога да преглътна лесно обидите и плача от мъка.

Много често ми се случва да бъда обидена от майка си и когато тя ме удари, аз да бъда тъжна 4 дни. Единствено този сайт е мястото, където мога да споделя всичките си ужаси.

Моля да не е било напразно това дълго писане. И моля от сърце всеки, който види историята, да я прочете до края и да се постави на мое място.

Благодаря предварително. :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (25)

Изпрати
Някой си там
Някой си там
30.09.2012 14:41
Мога само да кажа, честито! Имаш чудесна дарба и това не е нещо, от което да се срамуваш. Много интересно, малко хора имат вградена дарба, да могат да предвиждат неща или да гадаят в бъдещето и то правилно.
0
0