Sanovnik.bg»Споделени Истории»Фантазии»Вампир ли съм или не?

Вампир ли съм или не?

Вампир ли съм или не?
Здравейте!
Аз още от малка обичам да излизам навън по сред ноща. Знам, че може да ви се стори налудничево, но аз от малка имам по-дълги кучешки зъби и горните и долните! ! Бях в една приятелка и помагахме на майка и да реже месо. . . Порязох вената си и тя ми предложи да ми сложа бинт и памук, за да не стане по-зле, но аз и отказах казах и, че не е толкова страшно и, че нищо не е станало, но вепраки това тя ми даде бинт и памук. Аз отидох в стаята и, и си изсмуках кръвта, но тя дойде и като ме видя ме накара да я изплюя аз на бързо я глътнах и след това тя почна да ми вика. Накрая я успоих като и казах, че нищо ми няма.

Тогава тя ми сложи бинта! И така. . . не знам какво ми става напоследък като видя месо направо лигите ми текът по него. Стана нещо преди няколко дена с майка ми отидохме до месарския магазин. Щом влязохме ми се изосири апетита. Чувах доста добре как чупят костите на животното и как му къцат месото. Майка ми, ми каза да спра да се втренчвам в свинската глава до която имаше кръв в тавата! ! След това си тръгнахме. . .

Моля ви ако ме разбирате помогнете ми да разбера, защо винаги като видя месо ми се изостря апетита. . . въпреки това, че на съм гладна никога? ? Заради месото ли е или заради кръвта която го заобикаля! ! ! ! ? ? ? ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
Ayato
Ayato
10.05.2016 01:11
В това да си смучеш кръвта няма нищо странно.Всички го правим ,а ако някой ти каже че дори не е пробвал,ЛЪЖЕ! А и в това да харесваш вида да кръв няма нищо странно-все пак тя е толкова красива с този нейн цвят тип Скарлет(ален). Не мисля че кръвта има нещо общо с вида на месото, просто когато искаш да опиташ нещо ти се овлажнява устата понеже мозъка ти мисли, че вече е в устата ти, а и аз също обичам да си смуча кръвта, а съм вегетарианка.
0
0
Бай_Кольо
Бай_Кольо
15.07.2015 17:27
Вампири не съществуват!
3
4
мария петрова от младост 1 имам приятел
мария петрова от младост 1 имам приятел
08.05.2015 15:40
не ти не си вампир ако си умирала значи че си се преродила а ти не си умирала
3
0
от мама и тати
от мама и тати
08.05.2015 15:43
обичам пикнята на цецо той е секси секс с любо,цецо,явор,здравко и стаси.и ради и дани.
4
4
neli i deni
neli i deni
06.01.2015 20:41
Може би си вампир ,но дали е сигурно !!!!!!!!! Аз вярвам но за другите незнам
8
7
Анести
Анести
06.01.2015 16:50
всички жени обичат да си похапват хахах
4
4
петър ивов
петър ивов
06.01.2015 15:23
скоро по нешънъл джиографик даваха филм за хора с гореспоменатия проблем,ако въобще може да се каже че е проблем,защото оказва се че много хора са склонни към това,е естествено има някои които са стигали прекаленно далеч но при тях има и други фактори,
1
0
kristi
kristi
05.01.2015 23:55
Естествено,че си вампир...бас хващам,че си на 12 години максимум.А сега,сериозно.Когато ни се яде нещо определено,ознаава,че организма има нужда от него,в случая може да става въпрос за анемия.Кръвта респ.червените меса съдържат важни микроелементи като желязо,белтъци,хормони,соли и витамини.Няма нищо мистериозно в нея.
4
2
...
...
15.04.2015 00:48
Напълно съм съгласна. Всичко е в главата и. Когато се вглабиш в нещо определено, забелязваш детайлите и започваш да си въобразяваш глупости. Това, че най-вероятно са ти се присмивали за зъбите, не те прави вампир.
2
0
Ели Граменова
По принцип върколаците се държат така при вида на месо не вампирите :D Шегувам се :) Храниш ли се добре може организма ти да изпитва нужда от разни витамини аминокиселини и тн. и да го показва като ти се изостря апетита при вида на дадена храна :)
2
0