Защо я сънувах

Защо я сънувах
Преди няколко дни сънувах сън, който всъщност не беше страшен или нещо такова, просто беше малко необичаен. Обикновено много често сънувам кошмари и странни сънища, но този беше различен.

Сънувах, че баща ми е на някакъв банкет от работата му и аз търсех брат ми защото не знаех къде е, всъщност брат ми е на 8 г.

Беше късно през нощта, отидох да го търся в къщата на братовчедка ми. Аз вече бях на входа, а тя ме попита защо съм тук. Казах и за брат ми, а тя ми каза, че е с баща ми.

Аз се успокоих и реших да си тръгна тръгнах по другата улица, на другата страна на къщата където е половината на баба и дядо (тя е разделена на две части, едната е на семейството на братоведка ми, а другата на баба и дядо).

Докато вървях баба беше на балкона, облечена с някаква бяла нощница и се провикна да отида при нея. Дядо обаче го нямаше и всъщност баба ми почина преди около една година, заради това ми се стори странно, че ме вика да отида при нея, но аз не я послушах и продължих да ходя.

Обаче бях спокойна. Това, което тя каза, не ме впечатли някак си и после се събудих.

Съжалявам, ако звучи малко банално, ако на някой му се е случвало да сънува подобен сън, моля пишете.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Никол
Никол
11.09.2012 11:33
да права си
0
0
TeoShamSher
TeoShamSher
11.09.2012 10:54
Геп. Човек може да контролира сънищата си, това става ако осъзнаваш в съня си, че сънуваш или на този човек се казва "Ясно сънуващ“ е човек, който напълно осъзнава, че сънува и е способен да манипулира, както случващото се в съня, така и изхода от него. Ако не е такъв човек просто ангела ти хранител те е насочил в правилния път, а и съм сигурна, че дори и да беше отишла при баба си от горе нямаше да я оставят да отиде преди да й е дошло времето.
0
0
гер
гер
10.09.2012 21:38
Да бе, все едно можем да контролираме сънищата си и следователно какво правим или какво ще направим в тях... |(
0
0
йоана
йоана
10.09.2012 15:27
ДОБРЕ СИ НАПРАВИЛА,ЧЕ НЕ СИ ОТИШЛА ПРИ МЪРТВИЯ..НИКОГА НЕ ХОДИ КОГАТО ТЕ ВИКА! ЗАЩОТО АКО ИДЕШ ТОЙ ЩЕ ТЕ ОТВЕДЕ...ТОВА ЗНАЧИ СМЪРТ !
0
0
Никол
Никол
10.09.2012 15:12
благодаря ти за съвета
0
0
TeoShamSher
TeoShamSher
10.09.2012 14:52
Добре си направила, че не си отишла, никога не ходи, когато мъртвите те викат, дори и да са близки хора, които си обичала.
Не го слушай това искане. Много хубаво изглежда, ама не е хубаво.
Знаеш ли какво е то? Когато си отидат, мъртвите ни викат от отвъдното, да се съберем с тях. Ей тука, отвътре. Защото ни обичат, и не искат да се разделят с нас. И ние ги чуваме, и поискваме да се съберем с тях, защото и ние ги обичаме. Това е, което усещаш. Не е обич, обичта е друго нещо. Повика на мъртвите е. Не го слушай.
0
0