Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»90 процента от хората са ми противни

90 процента от хората са ми противни

90 процента от хората са ми противни
Здравейте, днес отново има късо съединение в главата ми и бушоните ми заплашват да гръмнат, за това реших да драсна тук да видя има ли сходни на мен индивиди...

Може би да се успокоя, че не съм абсолютен уникат 90% от хората, които ме заобикалят са ми противни и мисля за тях като за абсолютни тъпаци.

Опитвам се да ги разбера, да не ги съдя строго, но просто мисълта ТЪПАЦИ извира в мозъка ми на всеки пет минути, особено в службата. Пояснявам някои от нещата, които ми действат отвращаващо:

1) смеят се на висок глас разчекнали уста срещу теб да можеш в детайли да им видиш сливиците.... дори и с пълна уста, а от гадния звук да ти секнат всички мисли....

2) чувство за хумор за тях е да се подиграват на хората и недостатъците им, нищо че те самите може да имат в много по - голямо количество и разновидности, а клюкарстването разбира се е интелигентен начин за общуване с другите....

3) разбиране, тактичност, състрадание са непознати думи с неясно съдържание...

4) винаги гледа в паницата на другия и се мъчи да гребе от там вместо да си сипи от тенджерата...

5) лицемерието .... не знам как ми е достатъчно само за момент да погледна някой мазен лицемерен индивид за да усетя истинското му отношение...

6) наглостта - винаги започва изречението с ИСКАМ ... не казва: може ли да ми помогнеш, ще ми помогнеш ли, а ИСКАМ ДА МИ СВЪРШИШ ТОВА сякаш си длъжен на всеки, колежките на работа, съседите, повечето от познатите ми... аз ли не съм в ред или те ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (19)

Изпрати
има ли значение?????
има ли значение?????
03.09.2012 19:00
и аз съм така
0
0
Маринов
Маринов
03.09.2012 18:46
не си единствен ;) вярвам в преценката си от първа среща и много често да не кажа винаги тя се оказва права. На мен също подобни индивиди са ми ацки противни.
0
0
TeoShamSher
TeoShamSher
03.09.2012 17:43
Не си единствен индивид и аз съм така, изпитвам един негативизъм към тях и дори някой път по начина по който дишат ме изнервя и ме изважда извън кожата. Мен в повечето случаи ме избива на агресия - хвърлям, чупя, блъскам и т.н Успявам да го контролирам, когато съм в позитивна среда, между приятели или моята си компания от най-близките ми приятели, роднини. Препоръчвам ти и ти да избягваш да се събираш с тях дори и на работа, колкото се може повече се дистанцирай от тях и наблягай на позитивни хора.
Аз ходя и на църква да се помоля и да си споделя с Бог и като изляза от църквата все едно голям товар ми е паднал от плещите.
0
0