Богородица ми каза, че не са на земята защото са обидени

Богородица ми каза, че не са на земята защото са обидени
Снимка: sanovnik.bg
Не мога да си обясня този сън вече 15 години. Бях на 10 когато сънувах за първи път Богородица. Най - интересното беше, че първият ми въпрос, който и зададох бе защо те не са с нас на Земята, имах предвид Исус Христос, Тя и Йосиф.

И също така се питам защо и зададдох точно този въпрос, като на мен никoй не ми бе говорил за Бог или Богородица. И сигурно ще се изненадате от отговора на Дева Мария, но тя ми каза, че са се скарали със Свети Архангел и са му били много обидени, за това решиха да са горе.

Дори го видях и него в съня си. Беше с две големи кучета. Но както и да е. Днес се питам, защото аз съм много набожна. Благодарение на тези сънища, никoй от скептиците не споменават за такова нещо, а може и никoй да не знае, разбира се.

Въпреки всичко, аз вярвам на Богородица, не би могла да ме излъже. Моля, ако някой знае нещо по въпроса, нека пише. Благодаря ви и вярвайте в Господ защото той съществува.

Рейтинг

3
Общо 2 гласували
5 0
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
galina
galina
20.07.2011 01:49
Тези сънища ги помня, все едно съм ги сънувала вчера. Те са три в последователни нощи. Ще ви разкажа и останалите. Благодаря за коментарите, но изглежда се съмнявате. Наистина трябва да се опитам сама да ги разгадая.
0
0
дим
дим
16.07.2011 18:06
Такива сънища не се споделят, ами с ум се разгадават, сам за себе си, научи се да четеш знаците след като си сънувала този сън!
0
0
маги
маги
13.07.2011 13:20
Света Богородица е при Господа Исуса Христа. На 15.08 всяка година църквата празнува Успение Богородично. Тогава нейният син я взима от земята във вид на малко дете, тя идва на земята много пъти, явява се на избрани хора, но аз ви задавам 1 въпрос: Гледате ли телевизия ? Може по-същия начин да си обясните, че тя ни наблюдава, с помоща на ангелите винаги се притичва на помощ, когато е призована, но ние хората нямаме тези очи, с които бихме могли да виждаме тези неща как стават. Единственото скарване е между доброто и злото, тя е искала да каже точно това, но не сте я разбрали.
0
0
galia
galia
13.07.2011 01:29
Разбира се, че съм на ясно със Свети Архангел. Няма и какво да му разбирам толкова. За това пиша тук. До ден днешен не разбирам обяснението на Богородица. Изглежда много на бързо сте ми прочели разказа.
0
0
Elinceto
Elinceto
12.07.2011 14:45
Дявола е бил ангел в началото, но се възгордял, може него да е имала предвид.
0
0
маги
маги
11.07.2011 21:50
Мисля, че дори да е била Света Богородица, не сте разбрали правилно думите и тя ви е говорила за Деницата, не за Архангел Михаил или Гавраил, защото те са стражи на Небесното царство и земята. Щом като сте набожна би требвало да сте наясно, не знам разликата между набожност и вяра в Господ Исус Христос, син на живия Бог, защото той доде на земята да ни покаже пътя към вечния живот. Оттам идва цялата война и ревност защото Бог дотолкова възлюби човека, че изпрати своя единороден син да ни покаже пътя към вечния живот. Господ Исус Христос каза :""Аз съм пътя, истината и живота". Така, че невидимия път за нас съществува и не би могло да има недоверие между Света Богородица и архангел Гаврайл или Михаил, а те са с нас винаги и навсякъде, много неща са необясними за нас но Господ Исус Христос каза :Аз съм с вас до края на света".
0
0