Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Богородица ми каза, че не са на земята защото са обидени

Богородица ми каза, че не са на земята защото са обидени

Богородица ми каза, че не са на земята защото са обидени
Не мога да си обясня този сън вече 15 години. Бях на 10 когато сънувах за първи път Богородица. Най - интересното беше, че първият ми въпрос, който и зададох бе защо те не са с нас на Земята, имах предвид Исус Христос, Тя и Йосиф.

И също така се питам защо и зададдох точно този въпрос, като на мен никoй не ми бе говорил за Бог или Богородица. И сигурно ще се изненадате от отговора на Дева Мария, но тя ми каза, че са се скарали със Свети Архангел и са му били много обидени, за това решиха да са горе.

Дори го видях и него в съня си. Беше с две големи кучета. Но както и да е. Днес се питам, защото аз съм много набожна. Благодарение на тези сънища, никoй от скептиците не споменават за такова нещо, а може и никoй да не знае, разбира се.

Въпреки всичко, аз вярвам на Богородица, не би могла да ме излъже. Моля, ако някой знае нещо по въпроса, нека пише. Благодаря ви и вярвайте в Господ защото той съществува.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
galina
galina
20.07.2011 01:49
Тези сънища ги помня, все едно съм ги сънувала вчера. Те са три в последователни нощи. Ще ви разкажа и останалите. Благодаря за коментарите, но изглежда се съмнявате. Наистина трябва да се опитам сама да ги разгадая.
0
0
дим
дим
16.07.2011 18:06
Такива сънища не се споделят, ами с ум се разгадават, сам за себе си, научи се да четеш знаците след като си сънувала този сън!
0
0
маги
маги
13.07.2011 13:20
Света Богородица е при Господа Исуса Христа. На 15.08 всяка година църквата празнува Успение Богородично. Тогава нейният син я взима от земята във вид на малко дете, тя идва на земята много пъти, явява се на избрани хора, но аз ви задавам 1 въпрос: Гледате ли телевизия ? Може по-същия начин да си обясните, че тя ни наблюдава, с помоща на ангелите винаги се притичва на помощ, когато е призована, но ние хората нямаме тези очи, с които бихме могли да виждаме тези неща как стават. Единственото скарване е между доброто и злото, тя е искала да каже точно това, но не сте я разбрали.
0
0
galia
galia
13.07.2011 01:29
Разбира се, че съм на ясно със Свети Архангел. Няма и какво да му разбирам толкова. За това пиша тук. До ден днешен не разбирам обяснението на Богородица. Изглежда много на бързо сте ми прочели разказа.
0
0
Elinceto
Elinceto
12.07.2011 14:45
Дявола е бил ангел в началото, но се възгордял, може него да е имала предвид.
0
0
маги
маги
11.07.2011 21:50
Мисля, че дори да е била Света Богородица, не сте разбрали правилно думите и тя ви е говорила за Деницата, не за Архангел Михаил или Гавраил, защото те са стражи на Небесното царство и земята. Щом като сте набожна би требвало да сте наясно, не знам разликата между набожност и вяра в Господ Исус Христос, син на живия Бог, защото той доде на земята да ни покаже пътя към вечния живот. Оттам идва цялата война и ревност защото Бог дотолкова възлюби човека, че изпрати своя единороден син да ни покаже пътя към вечния живот. Господ Исус Христос каза :""Аз съм пътя, истината и живота". Така, че невидимия път за нас съществува и не би могло да има недоверие между Света Богородица и архангел Гаврайл или Михаил, а те са с нас винаги и навсякъде, много неща са необясними за нас но Господ Исус Христос каза :Аз съм с вас до края на света".
0
0