Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Вкъщи са умрели стотици хора!

Вкъщи са умрели стотици хора!

Вкъщи са умрели стотици хора!
Здравейте аз съм момичето което побликува историята помощ! чувам духове . . . коментарите не ми помогнаха много :/
Приятелите ми ме посъветваха да правя разни ритуали със тамян и сол, но мен ме е страх духовете да не се разгневят. . .

Днес сънувах кошмар (не си го спомням) събудих се и усетих негативно присъствие чуваха се стъпки, пляскане и разни подобни звукове . забелязах че по прозорците има силуети на сякакви страшни неща примерно човек без крака или увит целя в бинт .

Бях се загледала в тавана там видях една жена с дълга коса (не ме мислете за луда) после се появиха два сиамски близнака . изплаших се и спрях да гледам към тавана, но следтова пак погледнах имаше момченце със срязани пръсти само среднят беше останал.

Накрая видях човек който гори, бо буквално сякаш беше като филм и се вдървених чак ме беше страх да отида до тоалетната . . . аз от малка чувам и виждам паранормални неща и сестра ми е споделяла че и тя ги чува , а на майка ми не и пука . Почнах да разузнавам този блок чух че хората говорят че блока първо е създаден за хотел, после за болница и накрая за живеещи. тогава ми стана ясно че в нашя апартамент са умрели стотици хора . също така разбрах че този блок е прокълнат и има отворен портал за духове :О

Моля ви се помогнете ми да изчистя къщата си от духовете без да се разгневят ;/
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Илиян
Илиян
31.01.2015 19:03
чуй ме внимателно
първо не осветявай къщата.
може да звучи странно но щом са толкова силни духовете осветяването с свещенник само ще ги прогони за ден два и после ще се върнат но много по разярени от преди затова ако искаш снимай всяка една стена тавана също и изобщо целият апартамент но трябва да снимаш с светкавица тогава духовете и демоните излизат на снимките .
Пробвай също да се покажеш на силна и че това е твоята територия и че вече те нямат място там защото те се хранят от страхът ти и ако видят че вече не се страхуваш може и да си тръгнат
а ако и това не помогне извикай от онези групировки които се занимават с призраци и демони.
2
1
ангел
ангел
16.01.2015 14:48
аз съм свещенник и мога да ти помогня и то много да ти помогня
0
0
Тони
Тони
13.01.2015 20:50
това ще е трудно може да са духове,поутъргайсти,черни сенки или много по-лошо ...Демони потърси книгата "Некрономикон" там има заклинания за подчинение на духовете ,но ВНИМАВАЙ тази книга е опасна
12
1
нелина
нелина
12.01.2015 19:42
Просто ме е страх да не объркам нещо ..дори ме е страх в момента докато пиша просто незнам как ще реагират духовете ... гледала съм всякакви истински истории в които не реагират добре даже изобщо и направо не ми се захваща
5
0
Добър помощник
Добър помощник
12.01.2015 07:54
Ако не си кръстена, говори с вашите, че искаш да се кръстиш.

Ако домът не е осветен, когато сте се нанасяли, трябва да дойде свещеник да го освети, но отново със съгласието на родителите ти.

Ако си кръстена и домът е осветен, трябва да дойде свещеник, да го поръси със светена вода.

Трябва да си носиш на врата кръстче, осветено в църквата от свещеник, също е добре да си сложиш осветена икона над леглото да те пази, например на Богородица.

После, но САМО когато са спазени всичките горни условия, може да четеш молитвата "Да възкръсне Бог" и да ръсиш у вас със светена вода сама. Иначе ефектът ще е обратен и много неприятен.

Няма как да изгониш бесовете, без да ги разсърдиш. Ако тръгнеш да им правиш ритуали и да ги "убеждаваш" си ЗАГУБЕНА. Имай предвид, че в момента те очакват от тебе точно това - да започнеш да общуваш с тях по някакъв начин. В НИКОЙ СЛУЧАЙ не се захващай с това!
2
2
GeorgiRGeorgiev
GeorgiRGeorgiev
10.01.2015 16:09
Моли се на БОГ. Намери Библия, ако е нужно си я купи и започни да четеш от Новият Завет те съветвам да започнеш. Само в БОГ е надеждата ти, както и на всеки един от нас.
БОГ да те закриля. Довери МУ се, ТОЙ никога няма да те предаде и остави, ако ГО обичаш с цялото си сърце, ум, душа и сила и си МУ верна.

Никой не те обича толкова, колкото БОГ те обича.
Дай МУ сърцето си и ГО следвай вярно и никой и нищо няма да може да те отдели от НЕГО.
2
12
нелина
нелина
10.01.2015 11:04
м
0
0
нелина
нелина
10.01.2015 11:03
Ето го линка към миналата ми история ;)
3
0