Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Повечето ми сънища са кошмари

Повечето ми сънища са кошмари

Повечето ми сънища са кошмари
Повечето ми сънища са кошмари, рядко сънувам хубави сънища. Сънувала съм как падам, как убиват моя приятел, как отвличат татко, как убиват всичките ми роднини, как ни крадът и много по страшни, събуждала съм се с рев.

Имаше период когато всеки ден сънувах кошмари и даже някои се повтаряха по три пъти. Някой път като сънувам страшен сън и като се стресна и после събудя и след 5,10 мин. като пак се унеса, сънят ми продължава от там където съм се стреснала и съм се събудила.

И пак се събуждам и несмея да заспя защото мисля, че пак ще го сънувам, почвам да си мисля за хубави неща и така се успокоявам.

Един път сънувах, че съм в опасност с някакъв човек, но аз не го познавам. Някой ни гони да ни хване, а ние бягаме, но покрай нас всичко е тъмно нищо не се вижда.

Изведнъж човекът, който ни гони хваща човека, който е до мен и аз почвам да викам да го пусне, но викам без глас, креща, но не ме чуват и самата аз не се чувам.

Стряскам се и се събуждам, при което цялата ми уста беше изтръпнала, болеше ме цялата челюст.

Някой, ако може да ми каже какво означава това, ще съм му благодарна. И защо сънувам толкова много кошмари ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Vlado
Vlado
21.10.2011 14:57
Много ми е интересно да чета какво пишете. Съгласен съм с Китана, че трябва да приемате кошмарите като страшен филм. Може да ви прозвучи зловещо но на мен всеки сън ми е кошмар, но хич не обръщам внимание. Даже още от малък не ме е страх от кошмарите. До сега не ми се е случвало да се събудя от страх. Аз лично съм сънувал по ужасни неща от вашите което за мен лично е супер яко. Един път сънувах как един човек ме застреля и си тръгна а аз станах отидох на училище с кървава блуза. И хич не ми пукаше. В крайна сметка сънищата са нещо повече от фантазия.
Ако желаете, питате нещо ми пишете на лично.
0
0
Iva
Iva
11.06.2011 15:09
Като бях малка постоянно сънувах кошмари, но постепенно това се случваше все по-рядко или по-скоро кошмарите не ги приемах като кошмари вече. От около година насам винаги, когато сънувам сън и се събуждам поради една или друга причина (например баща ми да ме събуди, а аз не искам) мога веднага да заспя и сънят ми да продължи от там, докъдето е стигнал. Така, че когато сънувам кошмар ми стига да се събудя за 1-2 сек. или просто да разбера, че е сън, за да се успокоя и да продължа да сънувам дори същия сън с мисълта "я да видим какво става нататък".
Моят съвет е като разбереш, че сънуваш да не се притесняваш и страхуваш, а да го приемаш като страшен филм. Почти сигурна съм, че по този начин ще започнеш да сънуваш кошмари по-рядко. Успех.
0
0
Д.
Д.
11.06.2011 14:04
Аз винаги спя на пуснат телевизор, но не помага.
0
0
Дарето
Дарето
04.06.2011 12:01
Много ти благодаря за съветите.
0
0
Деси
Деси
03.06.2011 15:36
И аз имам същия проблем. Сънувала съм и същите неща, които изброяваш. На мен ми помага да спя на светната лампа, тогава не сънувам. Или пък на пуснат телевизор, също ми помага.
0
0