Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Какво ли означава

Какво ли означава

Какво ли означава
Тази вечер сънувах, че съм си вкъщи и в нас беше една приятелка и един съученик. С него не сме си близки, даже и приятели не сме, не бих казала, че някога сме си говорили повече от "Здрасти, какво става?" и "Чао." Честно казано, той ми е напълно безразличен и даже лееко ме дразни. :wink:

Та, сънувах, че е нощ и аз съм в моята стая с една приятелка и си говорим. Отивам в хола. Там всички лампи бяха изгасени. После отидох в кухнята и си взех едно черно, дълго наметало с качулка (нямам си на идея защо).

После си го сложих и лицето ми въобще не се виждаше. Аз пак влезнах в хола и се заоглеждах в огледалото. Изведнъж този мой съученик излезе от спалнята и влезе в хола. Беше ухилен и започна да ми говори "Ами, ако искаш хайде да и кажем...", но щом ме видя изпищя от ужас

Не знам защо, но този страх се предаде и на мен. :cry: И аз почнах да заеквам, опитвайки се да му кажа, че съм аз, но не можех да кажа нищо, нито да мръдна, нито да си сваля наметалото.

Все едно нещо ме държеше и умирах от ужас и аз не знам от какво, някакъв неизвестен страх.  :cry:

И после той май припадна от страх (тук не си спомням много добре, както и началото на съня) и аз се събудих, обляна в пот.

Някой би ли ми казал какво значи това ? :cry: :y:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ivetoo
Ivetoo
13.04.2012 19:01
Момчето усеща, че си негативно настроена към него. Съня ти подсказва, че вътрешно, би искала да си по мила отколкото си мсилиш реално :)
0
0