Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Огромна енергия излизаше от мен

Огромна енергия излизаше от мен

Огромна енергия излизаше от мен
Тази нощ сънят ми означва нещо, сигурна съм. Моля ви, поразсъждавайте с мен.

Карам колело. Поглеждам към небето и виждам бели леки белези като след самолет.
В началото един, после още и още и още, докато цялото небе стана в тях.

Спрях и започнах да наблюдавам, знаех че нещо се случва. В един момент от небето паднаха два листа.

Първо единият дойде при мен и застана м/у краката ми. Взех го. Имаше написано нещо като адреси, имейли. После другият, като картичка.

Усещах че нещо се случва с мен, някаква енергия в главата ми. Затворих очи за да видя какво ще се случи(само да поясня, че се интересувам от медитация, такива неща и всичко това, което изпитвах насън ме зарадва).

Усещах как зад гърба ми идваше някой, енергията в главата ми се усилваше.
Този някой застана до мен, а миг реших да погледна.

Лице в лице ме гледаше мъж, с ужасно и страшно посинено око, на главата си имаше качулка. Реших да затворя очи и да не го гледам, а да видя какво ще се случи.

И тогава започна огромна енергия да излиза от главата ми. Огромна, лежах в леглото и я усещах, чувах я, излизаще като вулкан от врата ми, от центъра на главата ми, с огромна сила. Хем сънувах, хем знаех, че ми се случва. Беше невероятно.

Огромна енергия, нещо неописуемо.
Знаех, че главата ми се е "отворила "и всичко това излиза от мен, като че се бях "отключила". Не мога да го опиша с думи.

Какво мислите ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 4
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Вероника
Вероника
25.05.2010 18:30
Здравей, не съм много сигурна дали разбрах напълно съня ти, но доколкото разбирам енергията си я усещала като нещо, което е част от реалността, а не от съня ти. Ако си усещала напрежение в главата или шум в ушите, това се дължи на един хормон - норадреналин, от който се събуждаме. А в случая той е започнал да действа преди тялото да се е събудило. На това се дължи усещането, че едновременнно сънуваш и усещаш, че лежиш в леглото (че съзнанието ти е будно ). На мен ми се случва много често да усещам вибрации, даже бях споделила веднъж в сайта.
0
0
SinCity
SinCity
26.04.2010 22:56
Странен сън. И на мен ми се е случвало да сънувам написани листи, хубаво е ако успееш да запомниш какво е написано. Понякога са важни неща. За мъжа, странно е, но мисля, че той е изкарал енергията от теб,но значението не ми е понятно. Надявам се някой да знае и да пише, защото наистина ме заинтригува.Успех.
0
0