Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Премахване на негативна енергия

Премахване на негативна енергия

Премахване на негативна енергия
Наскоро бях в много трудна ситуация и не знаех какво решение да взема. Повиках един познат, който притежава силна интуиция и усещане за нещата. Освен съвет как да постъпя, той каза, че в дома ми има източник на силна негативна енергия, която ми влияе, но не може да определи откъде идва, от предмет или растение.

Насочи се на изток и посочи един портрет, на който съм аз заедно с починалите ми близки. Каза временно да го прибера. Като си тръгна, се сетих, че отвън на терасата има саксия с растение, което взех от територията на гробищата, но не от гроб.

Когато го засадих в саксия, изрекох думи на отхвърляне и елиминиране на един човек, който силно ме беше обидил, напсувал и унижил пред хора на работното ми място. Не исках никога повече да го виждам и така стана.

Никак не искам да изхвърлям растението, защото ми харесва а и то расте като лудо. Може ли да получа съвет от човек, занимаващ се с окултни науки ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Случаен минувач
Случаен минувач
01.09.2013 09:08
И аз си задавам въпроса защо теорията за привличането и оптимистичната настройка не проработва. Вече не могат да ме убедят, че позитивните мисли винаги привличат положителни събития.
16
0
alicha
alicha
17.06.2012 08:09
Благодаря за интелигентния коментар.Аз знам, че трябва да прощаваме на потисниците си и ,,когато ни ударят, да обръщаме и другата си буза".Проблема е, че не мога да го направя.След неприятната случка,седмица не бях на себе си,бях толкова разстроена и страшно исках да не мисля повече за това,да се успокоя.А най-лесно е, като не виждаш дразнителя.С това не се оправдавам,сигурно съм постъпила лошо,но исках да се спася от тези спомени.Чела съм много за съответствието в привличането,но ако може някой да ми обясни защо прекрасните и оптимистични мисли,които имах преди време, не се реализираха и не привлякоха добро в живота ми? Вярвах,че няма невъзможни неща и бях заредена с много надежда и оптимизъм.Само че толкова известната теория за силата на подсъзнанието не проработи.
2
0
Ваня
Ваня
16.06.2012 14:35
Прочетох горенаписаното. Не съм ясновидка или каквото и да е, но съм се сблъсквала с какви ли не неща.
Знам само, че е против законите на Вселената да пожелаваш зло на някого или да го отхварляш със зло в душата си.
По законите за привличане във Вселената. Изричайки лоши думи тя ги връща обратно на изреклия ги.
Избуяването на растението е факт как избуяват тези лоши мисли.
Променете отношението си и премахнете омразата си. Благодарете на този човек за урока,който ви е дал и освободете себе си от мислите си за него.
всяка лоша мисъл,която пожелавате ви достига обратно.
твореца на нашия живот сме ние! а не другите.
помолете Бог за прошка и помолете за знак как да продължите напред.
Всяка негативна мисъл в главата ни повторена хиляди пъти се превръща в реалност - така казва Будизма.
Ако омраза,унижение отмъщение цари в мислите на някой - той ги разпръсква и привлича тези събития в своя свят.
Направете първата стъпка и поне не мислете за този човек.
Знайте,че душите ни са свързани.
Успех!
6
0