Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Смърт на родителите ми

Смърт на родителите ми

Смърт на родителите ми
bbСънят ми беше много странен. Сънувах, че с родителите ми сме на почивка на някакво езеро. Лежахме си и моите родители решиха да влязът и да поплуват, но аз останах да си лежа.

По едно време станах и отидох някъде и като се върнах нямаше никой и някаква жена ми каза, че са се удавили. След това аз ходих на гробовете им и много плаках.

Може ли някой да ми го разтълкува.

Благодаря предварително./b/b
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
петя
петя
15.07.2012 12:47
Биххтер Благодаря ти за отговора да в пубертет съм след месец навършвам 17 и да този сън ме изплаши малко но след известно време станах много по спокойна.Родителите ми не са властни не са ме били или нещо подобно контрола над мен е умерен не ме карат да изпитвам вина за нищо.Благодаря и за съвета ще прочета за този ''едипов комплекс''.
0
0
аз
аз
11.07.2012 11:16
Според мен сънят ти означава, че подсъзнателно желаеш влиянието на твоите родители да не е така натрапчиво в личното ти пространство. Като цяло на този етап си спокойна и в хармония със себе си и това се символизира от присъствието на "езерото" в съня ти. Но за да имаш това спокойстие се нуждаеш от повече самостоятелност и "смъртта" на твоите родители , символично разбира се слага край на подтиснатостта и наставничеството от тяхна страна. Според мен сънят е добър, и в него личността ти се освобождава от чуждото влияние и показва готовност за самостоятелност.
0
0
Натали
Натали
10.07.2012 18:50
На колко год си?Възможно е,ако си в пубертета да изпитваш Едипов комплекс,защото в тази възраст,той отново се проявява. не се плаши,това е нормално няма човек,който да не е сънувал смъртта на родителите си.Прочети за този комплекс и може да откриеш,че се отнася за теб. Въпреки,че при едиповия комплекс детето,ако е момче сънува,че убива баща си или че баща му умира,изчезва,а при момичетата майката. Едиповия комплекс се появява за 1 път към 4-5 год възраст.Изразява се с това,че момчето иска да притежава майка си,тя да е само негова(също така и сексуално)и желае(естествено подсъзнателно)съперникът-бащата да изчезне.В твоя случаи става въпрос и за 2та,замисли се дали не искаш да ги накажеш,прекалено строги ли са с теб или те карат да чувстваш вина.Разбира се,че не искаш тяхната смърт,но подсъзнанието ти изпраща съобщения,които не са съобразени с морала,ценностите,разума.Освен това,сънищата винаги имат символен характер-не се приемат буквално. Опитай се да си обясниш как те кара да се чувстваш този сън,анализирай го. Може да си помогнеш със книгата на Пиер Дако "Тълкуване на сънищата''.Ти и единствено ти знаеш най-добре какво чувстваш и никой гадател,анализатор или психоаналитик не го знае по-добре.Успех и всичко добро.
0
0
Петя/15 години.
Петя/15 години.
08.07.2012 09:42
Това означава , че те ще имат щастлив и дълъг живот без пречки.И аз съм сънувала моите родители така ..
0
0
monika
monika
07.07.2012 13:48
Според мен това е на хубаво.Ще имаш дълъг и щастлив живот :)
0
0