Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Смърт на любимия ми човек

Смърт на любимия ми човек

Смърт на любимия ми човек
Здравейте. Тази нощ сънувах нещо ужасно.

Сънувам, че годеника ми умира - спомням си една зелена поляна, болница, но смътно. Как аз през цялото време страшно много плача.

Но странното е, че след това, сядаме на някакво кафене с мои приятелки и вдигаме тост, а в същото време мъжът ми вече е умрял.

Аз се разкъсвам от мъка и побягвам. Объркано ми е. След това, в някакво затворено помещение, срещам друга моя приятелка, която ми казва, че мъжът ми вече не е на белият свят и вече няма кой да ме обича.

Аз още повече се разплаквам, направо хлипам в рев. Искам само да уточня, че погребение не сънувам. Събудих се разплакана, а мъжът ми беше до мене - камък ми падна от сърцето.

Моля Ви, отговорете ми, какво би значело всичко това. Плачът е на радост. Но другото ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Diqna
Diqna
17.12.2009 11:01
Много ти благодаря за коментара. Различно е някой да ми каже нещо хубаво. Почувствах се по - добре, наистина. Дано да е така, всичко което казваш. Наистина съм много притеснена напоследък и се тормозя. Дано свърши по - скоро.
0
0
zikovu
zikovu
16.12.2009 21:30
Спокойно. Няма нищо страшно. Сънят ти говори за това, че си много тревожна напоследък, тормози те нещо. Добри приятели ще ти помогнат да си върнеш равновесието. Плачът в съня ти, символизира неприятни новини, които ще те разстроят, но няма нищо страшно, не ги приемай просто навътре работите. Тоста говори за преодоляване на неприятностите. Няма нищо притеснително в съня ти. Бъди щастлива.
0
0