Смъртта на брат ми

Смъртта на брат ми
Здравейте. Тази нощ сънувах ужасен сън. Много ви моля отговорете, ми какво означава, много съм притеснена.

Сънувах, че сме с приятели на една вила и там е на един мой приятел лелята, която е някаква гадателка и тя ми казва: " Имаш брат, който е починал".

А аз и отговорих, че имам брат, но той е жив и тя ми казва: "Съжалявам, но вече не е". При което аз звъня на телефона му и той се оказва изключен.

Притеснена звъня на майка ми и и казах. През цялото време плаках. После брат ми ми звънна и аз му казах, че са ми казали, че скоро ще умре. Аууу, ужас.

Моля кажете ми какво означава това. Благодаря.[научи повече...]

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

zikovu
zikovu
17.12.2009 13:49
Искам да уточня нещо. Има на длъж и на шир разпространени тълкувания на определни символи на сън. Но разберете, че две еднакви неща в сънища на два различни човека, могат да значат коренно противоположни неща. Едно момиче сънува майка си като булка - това е добро. Друго момиче сънува позната като булка - това е опасност за познатата. Като плачеш - пак зависи - какво, що и как. Един път е добре, друг път не. Конкретният сън: Много често, когато сънуваш смърт на роднина, това е знак за теб, че твоята положителна мисъл ще се трансформира в отрицателна - какво значи това. Ще започнеш да изпитваш съмнения за неща, за които не си струва, ще се тревожиш. Гадателката в съня какво говори - за недоволство (заради начина на живот, заради обстоятелства). Значи какво ? Недоволството поражда негативизъм. За да се появи плач, значи има допънително натрупване на притеснения. Майка й, брат й, са какво в съня на това момиче - живи и здрави. Което какво говори ? Че тази отрицателна емоция е въпрос на нагласа, която самият човек може да промени. Ок, значи съвет от мен като тълкувате сънища. Гледайте детайлите, свързвайте нещатата, така картината се избистря. Късмет на всички.
0
0
.
.
17.12.2009 12:31
Според мен и от това което съм чувала, ако сънуваш смъртта на твой близък, дълго време няма да се разделиш с него, а ако плачеш много на сън, на яве ще се смееш.
0
0
zikovu
zikovu
16.12.2009 22:42
Не се настройвай негативно за неща, за които няма нужда.
0
0