Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Смъртта на брат ми

Смъртта на брат ми

Смъртта на брат ми
Здравейте. Тази нощ сънувах ужасен сън. Много ви моля отговорете, ми какво означава, много съм притеснена.

Сънувах, че сме с приятели на една вила и там е на един мой приятел лелята, която е някаква гадателка и тя ми казва: " Имаш брат, който е починал".

А аз и отговорих, че имам брат, но той е жив и тя ми казва: "Съжалявам, но вече не е". При което аз звъня на телефона му и той се оказва изключен.

Притеснена звъня на майка ми и и казах. През цялото време плаках. После брат ми ми звънна и аз му казах, че са ми казали, че скоро ще умре. Аууу, ужас.

Моля кажете ми какво означава това. Благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
zikovu
zikovu
17.12.2009 13:49
Искам да уточня нещо. Има на длъж и на шир разпространени тълкувания на определни символи на сън. Но разберете, че две еднакви неща в сънища на два различни човека, могат да значат коренно противоположни неща. Едно момиче сънува майка си като булка - това е добро. Друго момиче сънува позната като булка - това е опасност за познатата. Като плачеш - пак зависи - какво, що и как. Един път е добре, друг път не. Конкретният сън: Много често, когато сънуваш смърт на роднина, това е знак за теб, че твоята положителна мисъл ще се трансформира в отрицателна - какво значи това. Ще започнеш да изпитваш съмнения за неща, за които не си струва, ще се тревожиш. Гадателката в съня какво говори - за недоволство (заради начина на живот, заради обстоятелства). Значи какво ? Недоволството поражда негативизъм. За да се появи плач, значи има допънително натрупване на притеснения. Майка й, брат й, са какво в съня на това момиче - живи и здрави. Което какво говори ? Че тази отрицателна емоция е въпрос на нагласа, която самият човек може да промени. Ок, значи съвет от мен като тълкувате сънища. Гледайте детайлите, свързвайте нещатата, така картината се избистря. Късмет на всички.
0
0
.
.
17.12.2009 12:31
Според мен и от това което съм чувала, ако сънуваш смъртта на твой близък, дълго време няма да се разделиш с него, а ако плачеш много на сън, на яве ще се смееш.
0
0
zikovu
zikovu
16.12.2009 22:42
Не се настройвай негативно за неща, за които няма нужда.
0
0