Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Нелепа смърт на близък човек

Нелепа смърт на близък човек

Нелепа смърт на близък човек
Мой близък приятел почина/на 14.11.2010/ по много нелеп и ужасяващ, начин заедно с приятелката си. Все още неможем да го вярваме, че вече не са сред нас.

Странното е, че той и приятелката му живеят в съседния до нас град. Събота вечерта, на 13.11.2010г. решават с приятелката си да дойдат в нашия град, където са им всички най - близки приятели, за да излезнем всички заедно на бар.

Голям купон стана, много танци, смях и т.н. След купона, към 4 часа сутринта, той и приятелката му тръгват да се прибират в техния си град, защото на сутринта и двамата са на работа.

И тук се случва най - ужасното за нас. Точно 5-6 мин преди да влязат в града катастрофират, челно се удрят с идващия отсреща товарен автомобил. И двамата почиват на място.

Катастрофата е била страшна и двамата нямали шанс да оцелеят. Така казаха следователите дошли на мястото на инцидента.

Ние неговите приятели разбрахме за ужасната новина в неделя на обяд, в кафето, където обсъждахме колко хубаво сме си изкарали предната вечер, всички приятели заедно.

Тука искам да кажа, че Господ просто е искал да се видят за последно с приятелите си и така да ги вземе при него.
Една приятелка на другия ден ми сподели, че неделя вечерта/в деня, който си отидоха от нас завинаги/ е сънувала нашия приятел.

Той и се явил в съня, дори още не беше минало погребението му.
Някой може ли да даде някакво обяснение, че ние все още сме в шок от преживяното и този странен сън.

Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
zeki
zeki
20.11.2010 19:23
Да и аз така мисля и се радваме, че поне в сънищата го виждаме. Но странното е, че той се яви в съня на наша приятелка преди още да го погребат. Толкова ни липсват.
0
0
bibi_miro
bibi_miro
20.11.2010 15:38
Нормално да го сънувате, вие и вашите приятели. Постоянно сте обсебени от мисълта за смъртта им. Моите най-искренни съболезнования, жалко е когато си отиват млади хора.
0
0