Наистина ли

Наистина ли
Един много странен ден, реших да си поговоря с двама мои добри приятели, защото се чувствах прекалено самотен... Час по-късно единият (те са момче и момиче) реши, че е вещер. Беше направил заклинание за забързване на времето с 30 секунди. Така и стана.

По-рано аз твърдях, че момичето е вещица също! Тя отказваше и се оказа права.
Да наречем нас с имена - аз: "А", момчето: "Б" и момичето: "В"

Аз по принцип съм абсолютен фен на вампирите, също твърдя, че съм вампир, но нямам "свръхестествените" умения, като суперсила или свръх бързо тичане. Дни по-късно се порязах, не знам какво ми стана, не усетих какво стана, но изведнъж сякаш се събудих от безсъзнание и смучех пръста си.

Когато отидох до банята да се наплискам с вода, видях зъбите си абсолютно нацапани с кръв, очите ми почервенели, а зениците ми - бяха почти колкото връх на игла. Тогава казах на "Б" и "В" какво се е случило, само "Б" ми повярва!

Момчето не иска да е вещер, не намира начин да премахне силите си, аз вече също не искам да съм вампир, но очевидно няма такъв начин да премахнеш силите си.

Аз вярвам в такива неща и трудно някой налага мнението си на мен по този въпрос!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
50
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
poli_96
poli_96
16.07.2013 15:55
Извинявай, ще ми дадеш ли от тревата която пушиш!!!
Защото и аз искам да съм вампир, не само ти!

Иначе, нещо странно и на мен ми се случва: ЯМ ЩОРИ!
ХА ХА ХА!
1
0
darKneSS..inHeR.SoUL
darKneSS..inHeR.SoUL
22.02.2013 17:09
оо боже, ама вие сериозно ли??? Вампир съм, те са вещери?? Според мен просто вече се измислят истории, за да могат да се четат, тъй като хората са самотни и искат да бъдат поне веднъж изслушани от другите, за сметка на истината!!
0
0
Ева
Ева
22.02.2013 16:47
Пич, смучеш си пръста, зачервени очи, присвити зеници, това си е напушване, не вампирясване
0
0
Денимира Ангелова
Звучи като измислена история, но за съжаление вярвам на прекалено много такива... Така, че - от силите си никой не може да се отърве, но ако не ги искате, не ги заслужавате! Не можеш да губиш контрол от кръвта, ако не си превърнат вампир... А вещерът само това ли е правил?

Относно поли_96: имаше рима :Д Иначе, и аз искам да развия едни способности, които имам, но и аз не знам как... Посети някоя държава, свързана с твоя род, като за начало...
0
1
Sunny
Sunny
28.08.2012 13:29
и аз имам същият проблем като на твоят приятел маг но сега искам да развия способностите си но незная как
0
0
Rayna
Rayna
27.07.2012 15:24
Ако вампирските ти зъби започнат да ти пречат, обади ми се. Аз съм феята на зъбките -__-
1
0
Андалусия
Андалусия
13.07.2012 19:03
Повечето активни потребители на този сайт са още деца и се чудят в какво да се вманиачат, да вярват или да си приписват различни "тайнствени" качества, които не притежават. Мисля, че е от липсата на интересни неща в реалния им живот и разбира се, гледането на страшно много филми и истории в този аспект. Измислят и си внушават разни неща за себе си или за околните и така се чувстват значими явно, защото вече за хиладен път тук чета как някой имал еди си какви сили или пък магически способности, или огромна енергия и т.н. Смешно е, като си помислиш, че някой изобщо може да повярва, от километър си личи кой казва истината, кой не. Дори не разбирам за какво ви е да се правите на интересни под анонимно име, пред анонимни читатели, какъв е смисъла, деца?
П.С.:Ако историите и възможностите ви бяха истина нямаше да ги споделяте и да се "хвалите" в разни сайтове, едва ли щеше да ви е до това...
0
0
Милен
Милен
13.07.2012 13:22
Абе момко я се хвани в ръце. Ти имаш някакво психическо отклонение а не сили на вампир. Струва ми се, че вашите не ти обръщат достатъчно внимание. Честно ти казвам за твое добро отрежи си ръката, започни да пиеш кръв, пък ако си истински вампир и нова ръка ще ти изникне. Или нямаш куража да го направиш май а?Бил той караконджул... :) Нямам думи...
А и като станеш от сън, особено посред нощ, когато е много тъмно и после като светнеш лампа зеницата ти реагира мигновенно и се свива.
Тука в този сайт има още един ненормалник като тебе, дето си хапел устата отвътре и по цял ден си смучкал кръвчица хахахааа. Трябва да се срещнете да си размените малко кръв, или пък да си поделите разходите за психотерапевт, от който и идвамата имате сериозна нужда.
Не сериозно хвани се в ръце и си инамери някакво хоби, което да те удоволетворява и да държи мислите ти далеч от вампирски истории. Ако бях на вашите знаеш ли какви вампири щях да ти дам...
1
0