Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Могат ли наистина мъртвите да контактуват с нас

Могат ли наистина мъртвите да контактуват с нас

Могат ли наистина мъртвите да контактуват с нас
През януари ще стане една година, от както дядо почина. Вечерта преди погребението го сънувах как си лежеше на неговото легло (в съня си знаех, че е починал) и аз се доближих до него да се сбогувам, да му кажа нещо за последно.

И дядо ме дръпна за ръката и аз се събудих. На сутринта като отидохме в къщата повече от един час не можах да влезна в стаята при дядо.

Преди един месец си търсих работа в друг град понеже нашия е малък, съквартирантите ми щяха да се прибират, а аз нямах много пари и трябваше да си остана.

Вечерта като заспах, пак сънувах дядо, ама не помня какво, само знаех, че трябва да се прибера и да отида на гроба. Не мога да си обясня как стана тоя номер.

Прибрахме се, отидохме с тати на гробищата и на дядо кръста беше паднал. Тати ми вика, че го е съборил вятъра, ама как точно на дядо, друг съборен не видяхме. Как аз знаех, че трябва да ида, не знам, много ми е странно.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Антони
Антони
30.01.2013 12:26
То отдавна е доказано,че има задгробен живот.Затова траките са се радвали на погребения и са плакали, когато се роди дете!...Но много хора още не вярват,за съжаление...
0
0
виви
виви
14.01.2011 09:33
Светът на мъртвите съществува паралелно с нашия, те виждат какво се случва при нас и идват по време на сън, защото тогава духа ни пътува в астрала и могат лесно да достигнат до него. Съобщават важни неща и послания, с които ние трябва да се съобразим. Факт е, че не му е харесало, че кръста е паднал и ти е внушил да идеш на гроба и да го оправите с баща ти.
Не се страхувай от сънищата, те ни носят послания.
0
0
katq
katq
10.01.2011 16:10
Аз също вярвам, че съществува. Много често като по-малка съм сънувала починали. Веднъж дори един починал съсед ми каза на сън да предам на жена му, че след 3 дни дъщеря им ще умре. Така, че има нещо и мъртвите могат да общуват с нас.
0
0
vilito
vilito
30.12.2010 04:30
Аз вярвам, че има задгробен живот.
0
0
nina
nina
29.12.2010 00:31
Аз вярвам, че има задгробен живот.
0
0