Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Странен сън. Наистина странен.

Странен сън. Наистина странен.

редакция:
Странен сън. Наистина странен.
Здравейте, искам да ви разкажа една моя история.

Когато винаги си лягам мисля за страшни работи като духове и т.н.. Аз сънувах своя починал дядо!(той никога не ме е виждал, нито моите братовчедки).

В съня ми той ме взе от количката(в съня ми бях още бебе)и започна да ме стиска много силно и тогава той ме сложи обратно и ми прати въздушна целувка и си тръгна точно като дух(направо се изпепели).

След това се прибрахме у дома и майка ми ме сложи в леглото и тогава той се появи пред иконата ни на стената на Дева Мария и Исус Христос. Аз заплаках и той сложи ръката си на челото ми. Тогава аз млъкнах.

В същото време майка ми влиза в стаята, но всъщност тя не го вижда и тя вади една снимка на него и започва да ми обяснява какъв е той!(аз естествено не знаех какво ми говори).

Той я гледаше и когато тя спря и отиде в другата стая той ме целуна по бузата и си отиде веднъж завинаги и от там насетне не го сънувам.

Благодаря за отделеното време.

Пишете коментари, защото обичам да чета!!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимни
Rosi
Rosi
Според мен, това е било начин на духа да ти каже едно последно "Довиждане!". Незнам какво точно те е притеснило, за да напишеш тази история тук, но това е от мен. :)
10.04.2012 18:02
1