Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Странен сън. Наистина странен.

Странен сън. Наистина странен.

Странен сън. Наистина странен.
Здравейте, искам да ви разкажа една моя история.

Когато винаги си лягам мисля за страшни работи като духове и т.н.. Аз сънувах своя починал дядо!(той никога не ме е виждал, нито моите братовчедки).

В съня ми той ме взе от количката(в съня ми бях още бебе)и започна да ме стиска много силно и тогава той ме сложи обратно и ми прати въздушна целувка и си тръгна точно като дух(направо се изпепели).

След това се прибрахме у дома и майка ми ме сложи в леглото и тогава той се появи пред иконата ни на стената на Дева Мария и Исус Христос. Аз заплаках и той сложи ръката си на челото ми. Тогава аз млъкнах.

В същото време майка ми влиза в стаята, но всъщност тя не го вижда и тя вади една снимка на него и започва да ми обяснява какъв е той!(аз естествено не знаех какво ми говори).

Той я гледаше и когато тя спря и отиде в другата стая той ме целуна по бузата и си отиде веднъж завинаги и от там насетне не го сънувам.

Благодаря за отделеното време.

Пишете коментари, защото обичам да чета!!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Rosi
Rosi
10.04.2012 18:02
Според мен, това е било начин на духа да ти каже едно последно "Довиждане!". Незнам какво точно те е притеснило, за да напишеш тази история тук, но това е от мен. :)
1
0