Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Странен сън Наистина

Странен сън Наистина

Странен сън  Наистина
Здравейте. Искам да ви разкажа за един мой сън.
Същия ден бях много бясна на себе си или по скоро на това, което съм. Тогава започнах да обвинявам Бог за лошите неща в живота ми.

Обидих го 3 - пъти. Същата нощ си легнах, като си мислех, че съм постъпила лошо като съм го обидила(все пак е Господ, който се е жертвал за нашето спасение). След това започнах да си мисля за духове.

Понеже сестрата на тате почина сънувах как дъщеря и се обажда на майка ми и казва, че свещите на гроба и са се разместили и това значело зъл демон, който убивал стари хора.

След което майка ми беше много разтревожена и ми каза бързо да изведем дядо ми навън. Също така в съня си имах гадже и някакво непознато момиче, с което спахме в старата кола на тате.

Когато отидох в стаята на дядо да му взема нещата, нещо ме сграбчи и не можех да говоря. Баща ми ми беше казал, че ако нещо подобно ми се случи да се прекръстя мислено и да си повтарям разни неща за Исус. Направих го и нещото ме пусна.

След което се повтори отново само, че аз бях в кухнята. После имаше някакъв човек в стаята и духът се премести върху него. Аз за 3 - ти път се помолих на Исус и след това нещо каза на майка ми и на мен да отворим вратите за да влезе светлина и така той се махна.

Последното нещо, което видях са му червените очи.(За очите си го обяснявам - те са защото бях гледала наскоро Новите досиета и там пак се говореше за такива неща).

На следващия ден майка ми спечели бонус от работата 500 лева. Благодаря, че прочетохте моята история (сън) :blush: :blush: :blush:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
мама
мама
03.04.2012 11:29
Боже,пази децата ни!Все повече сектанти се навъдиха из Бъгария и вече второ покоение се пръкна от тях по нашите земи.А на бас ,че си евангелистка!Толкова ви промиват мозъците че не демони и урунгели ще сънуваш, а и хоро ще играеш.Доста ще си паснете с "Избраната от Исус"!Тя ще ти побае и след две три проповеди и майка ти няма да те познае-ще си станала заместник на пастора.
0
0
:.:Виктория:.: :)
:.:Виктория:.: :)
01.04.2012 10:53
За мен ти си се уплашила от това,което си направила наяве и си откупила с мислите си вината,която си смятала ,че носиш,за дето си обидила Господ. " все пак е Господ, който се е жертвал за нашето спасение" - имам забележка,1-во: кой си обидила,Господ или Исус Христос 2-ро: Исус Христос се е жертвал...
Недей се страхува или притеснява,от думите ти си личи,че вярваш в Господ и това,че си го обидила... след като вярваш в него,само му се помоли,той е добър и ще ти прости! :)) А ти за съня не се притеснявай-плод на вина и страх от направеното :) Просто се помоли. :))
0
0