Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Толкова е странно

Толкова е странно

Толкова е странно
Приятелката ми Анна вчера ми писа смс. Каза ми, че нещо странно и се е случило. Разказа ми как са си стоели с нейното семейство в салона и всички са лежели на дивана и са гледали филм!

Изведнъж се чуло 'трак', не знаели какво било. След малко се огледали да не би да е паднало нещо. Видели, че пепелника на масата се е счупил сам!

На другия ден отидох у тях и го видях. Наистина беше много дебел пепелник и не можех да си обясня как може от самосебеси да се счупи.

Ако някой има предположения да пише. Междо другото баба и наскоро беше починала. Мерси предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Денимира Ангелова
Просто счупване на пепелник, значи... другите коментари са достатъчно полезни, но аз ще те питам нещо: Само това ли се е случило? Нищо друго? Край?
0
0
Натали
Натали
01.08.2012 09:54
Мисля,че тук бях чела за подобна история със счупен пепелник.Явно духовете ,,обичат''да правят това,може би е от значение материала,от който е направен.Чувала съм,че кристалите могат да предават информация,заради тяхната структура на молекулите,така че може би трябва да се има предвид не самия предмет,а от какво е направен.
0
1
Тeddi
Тeddi
31.07.2012 21:36
Ей, ей.. Не винаги се мисли логично.. Това просто е някакъв знак, който е причинен от свръхестествено нещо (така да се каже).. Логиката е за реалните обясними неща.. (така де)
0
0
Милен
Милен
12.07.2012 17:45
ОК по пътя на логиката (колкото и да е нелогично), ако това е знак от починалата й на скоро баба, то е ясно какво значи знакът! Първо пука се пепелник! С какво свързвате пепелника? С цигари, а цигарите с какво свързвате? С рак, смърт причинена от рак. Така, изводът е, че някой в семейството й трябва да спре цигарите възможно най-бързо, докато нещата не станат необратими. Това е моето мнение...
0
0
anelia
anelia
12.07.2012 03:43
Мерсиии многоо Теди :)
0
0
Тeddi
Тeddi
06.07.2012 18:10
!!!Темата във форума е в категория Мистика и Езотерика (стр.2)!!!

^_^
0
0
Тeddi
Тeddi
06.07.2012 18:02
[b]Малко е дълго, но ще ти помогне.. ;) [/b]

Добрее, аз съм по тези неща ;).. Значи казваш, че пепелника нито е падал, нито се е помръднал.. И също баба й наскоро е починала.. Ама много просто.. Проверете дали има дух в къщата й.. Има няколко начина да разберете.. Един от тях са признаци за дух.. За този начин пиши в Съновник, разбира се, признаци за приъствие на дух, или нещо такова.. Другия начин е с действия.. Тази тема пак я гледах тук, но когато исках да я намеря след време (е нямам предвид супер много години, а след седмица- две :Д), просто не можах и още не мога да я открия.. Хубавото е, че я помня - вечер, преди да сли легне й кажи да напълни чаша с вода (тя трябва да е пълна догоре).. Трябва да спи на светната лампа, май беше така (може да пробва един път с пусната и един път със загасена лампа ^_^).. Ако на сутринта водата в чашата е по - малко, значи има дух в къщата (може за по - сигурно да пита всички дали са пили вечер от чашата.. за всеки случай :Д:Д:П).. Ако има дух, може да продължи със сеанс или нещо такова.. Ако има, може да проверите моя коментар във форума в тема "Дух в стая заплашва мен и съквартирантката ми"..
(коментарът ми се на втората сраница ;))..
[бих ти дала линка, но не ми позворява да пратя коментара иначе :Д:Д]

Надявам се да съм ти помогнала поне малко..!! ^о^
0
0