Чувствам го толкова близък...

Чувствам го толкова близък...
Снимка: sanovnik.bg
Преди 2 дни сънувах доста странен сън . . .
И така не знам от къде се появи (мисля, че ме викаше към отвъдното). Едно момче чувствах го толкова близък. Той имаше бяло петно на окото. Петното заобикаляше окото му. Беше малко. Не разбрах на колко години е . Не можех да разбера. Беше облечен в черно. Ходихме навсякъде заедно.

Той винаги настройваше един ръчен часовник (бомба ли е това не знам). Винаги ми разказваше, че там щяло да е много хубаво да дойда с него и др. Аз отказвах. Настроих часовника на 64 (незнам дали беше часовник, беше мътно но видях , че е точно 64).

Той видя и нищо не направи. Усмихна се и изчезна. Аз се събудих. . .
Сега всяка вечер някак си влиза в съня ми. . .
Днес видях починалото си коте в къщи да излиза от кухнята, може да съм си въобразила.

Защото изчезна за мига. . . много го обичах. . . (възможно ли е момчето да е свързано с това, защото никога не съм виждала подобни неща)
Моля за съвети Изплашена съм.
П. С-На 11 съм.

Рейтинг

4.8
Общо 4 гласували
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
арсе сгтр
арсе сгтр
09.09.2013 15:37
Мисля че е свързания минало живот защото аз имам също подобна случка и отидох при една жена която ме попита дали обичам още това момче аЗ го обичам а тя отговори че всички неща които сънува са спомени от минал живот и както аз сега същеСтвувам така и тои някъде в света съществува и вСички подробности са подсказки как да го намеря......потърси го може би и тои те търси
1
0
Росица Стоянова
Според мен много си се разстроила от смъртта на котето. Не се притеснявай, това е било просто един лош сън :)
2
0