Объркани сънища

Объркани сънища
Здравейте. Сънувам кошмари, страх ме е какво предвещават. Сънувах останките на починалия ми татко, те бяха навсякъде с мен. Аз търсех начин да го върна обратно в гроба. Тръгнах да ги нося и се събудих.

Не разбирам, винаги сме били в прекрасни отношения защо го сънувам толкова зловещ ? После сънувах, че разрушават дома ми и се местим в другата ни къща!

А съпругът ми сънува вечерта в събота срещу неделя, че висок мъж с дълга къдрава коса е до него, говорел му нещо, но не помни какво.

После разбрал, че има въшки и в съня се се опитал да се отърве от тях, те падали в ръцете му големи и бели. Кошмарите май са заразни, прихванал го е от мен.

Какво означават, кaк да ги спра ? Зловещи са.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
wolf
wolf
07.09.2013 23:05
Като за начало обърни внимание в каква поза спиш когато сънуваш кошмари. Ако спиш по гръб е нормално, така си напълно уязвима...така де, не случайно са казали, че кошмарите се дължат на демон седящ върху гърдите ни докато спим по гръб, изричащ клетви. След това се опитай да намериш смисъл в кошмарите, често те ни предсказват нещо...някаква промяна или нещо, което ще промени живота ни. Не се притеснявай, че сънуваш кошмари, те имат и добра страна, подготвят те за реалните случки, които предстоят да се случат в живота ти. Казано на кратко каляват психичното състояние на човек, подготвяйки го за трудностите в живота.
0
0