Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Доста объркващи сънища

Доста объркващи сънища

Доста объркващи сънища
Здравейте. Почти съм на 13 години (ще си кажете много е малка за любовни афери и др.) Не за първи път публикувам статия и ще се радвам ако някой напише коментар.
Една вечер сънувах, че един съученик ме гони в библиотеката в Cinema City Rousse, обаче всичко беше различно. Нямаше книги, нямаше почти нищо, само едни празни колони (които по принцип трябва да са претъпкани с книги). Гонехме се и (по-странното) бях пълна с енергия да тичам, а в същото време ЕДВА тичах, т.е. изморявах се толкова лесно и бързо... Не това е най-странното!
Няколко вечери по-късно ОТНОВО сънувах това момче и бяхме пред стаята по български (почти всичките ми сънища са там - и представа си нямам защо :x: ) и (харесвам друго момче от класа, не това) ми каза "Искаш ли да ходим заедно? Остави го тоя да ревнува! (говореше за момчето, което харесвам) ". Ле-ле... Бях ШОКИРАНА!!! И на всичкото отгоре пак сънувах, че ме гони.. Тая гоненица взе да ми лази по нервите и наскоро видях в сайта (sanovnik.bg) какво значи и всичко си дойде на мястото... И макар и малко да ме е срам да напиша това ще го напиша: сънувах дори че ме гони Джейдън (Jadden) (от филма Power Rangers Samurai)... Ако някой иска да пиша подробности (защото са доста) да ми пише на лични и ще му отговоря!
Та на въпрос: какви са тия сънища и защо ги сънувам??? Все като питам майка ми или баща ми все едно и също ми отговарят: "Още си малка за взаимоотношения" и прочие...
Ще съм много благодарна ако някой напише някакъв коментар за статията!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати