Sanovnik.bg»Изповед - чувствам се самотна

Изповед - чувствам се самотна

Изповед - чувствам се самотна
Здравейте, темата ми е доста различна, но знам, че тук ще ми бъдат дадени компетентни отговори. Не мога да се почувствам истински щастлива, знам, че трябва да живеем живота си така както на нас ни се иска, да не мисли за другите и каквото има да става, то ще стане.

Прекалено много премислям нещата, дори такива, които не са свързани с мен, но не мога да бъда егоист. В някои моменти усещам как наистина сърцето ми се свива, така минават дните, седмиците, месеците и нищо, дори не мога да обясня как се чувствам.

Имам чувствата, че съм от друга планета, чувствам се самотна, дори семейството ми не може да ми оправи настроението, не знам какво става с мен, а бях толкова усмихнат и весел човек!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Анжелина
Анжелина
08.03.2012 00:19
ако това ще ти даде някакво успокоение,знай,че не си единствената в такова състояние,имам чувството,че всичко това аз съм го писала
1
0
Цвета
Цвета
07.03.2012 17:32
Боже! момичета обичайте себе си.Намерете си хоби, учете езици, като нямате пари за Индия, обиколете България, толкова е красива. Театър, кино, концерти. И най важното приятели. Ако нямате приятели, намерете си.
0
1
Morena
Morena
07.03.2012 15:04
@инранхан, иска ми се да вярвам на предсказанията, но не мисля, че това е решението. :)За мен те са изпълнени с надежда за нещо по-добро някъде в бъдещето, което може да дойде, може и да не дойде, затова по-добре да се опитаме сами да си помогнем, :), тогава кой знае, ''предсказанията'' биха се сбъднали за всеки индивидуално, а тогава променяме и света по този начин.
0
0
inranxan
inranxan
07.03.2012 08:47
не заминавайте никъде потърсете пророчествата....гответе се за идващото и нама да ви е монотонно
0
0
Morena
Morena
07.03.2012 00:02
И аз съм така, нищо не ме радва, отчаяла съм се. Всичко ми е супер смотано от около година, като че ли ден след ден става все по-гадно. На мен лично ми се иска да се махна от БГ, да отида на някое далечно място като Египет, Китай или Индия, за съжаление не мога да изоставя досадните си задължения, а и нямам финансовата възможност. В близките години едва ли ще избягам от сивия и монотонен живот, но чувствам, че единственият начин да се почувствам жива е като сменя обстановката за неопределено време.
0
0