Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Чувствам се жалка. Помощ!

Чувствам се жалка. Помощ!

Чувствам се жалка. Помощ!
Здравейте! Днес искам да ви разкажа една история, като се надявам да ме разберете и да ми помогнете. Както знаете след няколко дни започваме училище. Аз нямах търпение да дойде 15-ти Септември, за да се видя с моите съученици, но нещо развали моето настроение.

Преди няколко часа излезнах с едни две приятелки и с едно момиче, с което се запознах. Разхождахме се навсякъде и решихме да отидем в нашето училище. Там срещнах няколко момчета от моя клас. Докато влизах в двора на у-щето си казвах, че те са се променили и че вече са много добри, но не беше така.

Минаха около десетина минути и отидох до едно дърво, след това извиках приятелката си по име няколко пъти: "Кати, Катеринаа, Катии. . " и след това едно от момчетата ми каза : "Свиньоо! "! Наистина ми стана много гадно и имах чувството, че ще почна да плача много силно.

Честно казано не знам какво ми е! Аз съм пълничко момиче, но не ми висят разни сланини, просто по-пълничка. Моята приятелка има като моите крака но корема й е плосък и вече има голяма гръдна обиколка, а аз не. И въпреки всичко те обиждат само мен! Не знам с какво съм го заслужила. Хем винаги ходя с хубава прическа, обличам хубави дрешки, слагам си малко гланц и спирала, но те пак ме обиждат.

Някои хора се оплакват, че се карат с родителите си, че си нямали гадже, че имат по-ниски оценки и т. н. , а аз какво да правя? Писнало ми е вече. Каквото и да правя всичко отива надолу. Моля ви, помогнете помогнете ми! Какво да им кажа, какво да направя. А имам толкова приятели.

П. П. Наистина не ми пишете коментари от сорта: "Не им обръщай внимание" или нещо подобно. . наистина ми трябва нещо голямо и нещо, което да ме укоражи да живея без да мисля затова! ! ! Благодаря ви предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Ivona
Ivona
04.10.2014 10:07
Един съвет от мен: Като ти кажат "Свиня" ,ти се обърни ,усмихни се и им кажи "Благодаря". Когато се усмихнеш на врага,той се садва.

Късмет :)
4
0
Амалиа
Амалиа
03.10.2014 21:37
Ами аз съм 5 клас и съм много дребна затова много хора ми правят коментари от сорта на:-Виж го тва джудже;-о боже тя те лъже че е 5 клас та виж я колко е дребна!
дори понякога ми правят коментар колко съм била грозна, но аз не им обръщам внимание защото не ми пука кво мислят те.И теб не трябва да ти пука ако ти се чувстваш добре. Прекрасно!Няма да те интересува :)
0
0
Никол
Никол
15.09.2014 12:59
Мила моя, не съм сигурна дали думите ми ще те утешат,но помисли колко хора са като теб,тоест изпитват болка,причинена им от съученици,приятели а в някои случаи дори колеги,имам предвид навсякъде и по всяко време има хора,които за един миг да ти направят живота ад,просто има по-чувствителни и по-малко чувствителни хора,но винаги има нещо,което да ти скапе деня,да не говорим за живота,важното в случая е човек да се държи,да не позволява на другите да определят какъв е живота му "ад" или "рай". Помисли също колко като теб,дори в по-големи душевни страдания от твоите,се усмихват и са ведри,въпреки всичко случило им се,това е нещото,което поддържа моето настроение и мисли в оптимистична посока,така че обмисли добре това. От друга страна никога ли не си се замисляла какво им е на тези,които те обиждат?
Те може да го правят заради редица причини,например семейни скандали,загубили са близък или нещо подобно и тях също ги боли,само че те унижават другите,за да прикрият или облекчат своята болка,когато видят някой да страда повече от тях,това разбира се не е правилна,но те така са си втълпили.
Например аз също съм унижавана в продължение на осем години и продължава да се случва,но какво все накъде има по-лошо,пък и аз се научих да засягам слабото място на хората,когато ме засегнат,много е просото казваш истината,например,че поведението им е жалко и детинско и никой не ги харесва,защото се държат ужасно с хората, нито ги уважават,нито се страхуват от тях те просто ги мразят,но разбира се това не е единствения начин,смятам че това е най- дипломатичния начин,защото в крайна сметка ти им казваш истината,а от нея повярвай на-много боли,но пък има и друг вариант,да ти скочат на бой или нещо подобно,тогава вече не трябва да се правиш на герой,защото има голяма вероятност както се казва "да ядеш бой",така че в такъв случай просто се опитай да направиш така,че импулсивността им да се окаже тяхна най-голяма беда,важното е да ги накараш да не могат да те докоснат,тоест да ги предизвикваш с думи докато се ядосат до толкова,че да не могат да премислят действията си,но това също си трябва смелост,но за най-голяма твоя безопасност при риск да ти се нахвърлят е да викнеш учител или някой,който да ти пази гърба.
Друго нещо,което искам да ти кажа е не се обвинявай,вината не е в твоя характер или външен вид,те просто подбират хора,които им изглеждат възможно най неспособни да отвърнат. Най-важното от всичко обаче е да не показваш слабост и да запазиш самообладание,знам че е трудно но не невъзможно,успех.
1
0
Дима
Дима
14.09.2014 00:37
Начи това са олигофрени моито момиче.тях живота ще им поднесе шанс или да им доиде акала или да си ходят по мъките .ти изобшо от тези хора никаква обида не трябва да те засегне.ще гледаш изобщо да не ти влиза в съзнането опитаи се не е трудно,
7
0
Cvetelina
Cvetelina
13.09.2014 20:18
Ами,обиди ги и ти . :) Просто трябва малко да внимаваш да не те набият. Кажи някоя лека дума но обидна :) Надявам се да помогна. Или ако не намери си приятел побойник и му кажи да те пази :) ако трябва почерпи го с нещо и .. :)
4
0
Барни
Барни
13.09.2014 18:53
Малко ми е груб коментара,предполагам,ако съм те засегнал извинявай.Но живота е такъв,колкото по-рано го възприемеш,по-лесно ще ти е.
И на мен не ми беше лесно,че и то от ранна възраст,но това си е друга тема.
П.П
Ло сиенто
2
0
Барни
Барни
13.09.2014 18:15
Грозното пате си е приказка,а в приказките всичко има хубав край....Живота е различен...Има войни,смърт,разруха и хаос,не е УолтДисни.
Аз проблем с такива неща нямам,никога не съм бил дебел,но пък и трудно ще стана,защото всеки ден тренирам : ).
На този свят нищо не е лесно и безплатно.
Ако гените ти са да си едра,просто се потруди.
Упражнения и диета,но колко време ще издържиш...зависи от тебе,Воля се казва.
Препоръчвам ти да се надъхаш с музика,ако ще почваш,поне така правя аз,като съм на прага на болка и отказване.
2
0
кристина
кристина
13.09.2014 17:12
Спрете да се оплаквате мили момичета!Като за начало нищо в този живот не идва даром . Ти сама трябва да се възприемеш такава каквато си ,за да те възприемат и околните .Относно обидатта ,хората които го правят са умствено изостанали и никога не са се замисляли как се чувстват другите,докато не преживеят това няма да се осъзнаят.. Таа за въпроса ти ,мислиш,че си дебела и не се възприемаш започни упражнения по малко всеки денн .. знаеш ли ,не се предавай бях по зле от теб дори нямах приятели и ме обиждаха с какви ли не грозни думи осъзнах че мнението им не е важно защото са комплексари ,изградих тялото което исках и вънншния вид . И да дори някой да ме обижда си казвам щом ме обиждат и плюят са под мен -те са долните!
Пс ако нямаше приятели щях да ти кажа да се изместиш там ще имаш шанса да се впишещ по нов начин ,:)
3
0
Барни
Барни
13.09.2014 18:20
Съгласен съм,но щом Естеството на природата на човек е да не е едричък,значи сами си го причиняваме.
Човек не се ражда дебеличък(бебета са изключение,но,дори те не са дебели,а това се дължи на количеството вода и развитието на костната им система).
Така,че труд,пот и правилна храна е решението.Приятелите,каквото и да ти казват,видът няма да изчезне от само себе си.
Възприемането от околните е Важно и не е Важно.
Едва ли ако не Ви пука,ще излезете без дрехи навън.Има си просто граница за това,кога да Ви пука и кога не.
0
0