Sanovnik.bg»Една изповед, помогнете

Една изповед, помогнете

Една изповед, помогнете
Здравейте. Може би проблемът ми ще ви се стори маловажен, но за мен е наистина важно. От известно време не се чувствам добре в кожата си, а това никога не е било така.

От известно време качих доста килограми. Проблемът ми е, че когато реша да се подложа на някаква диета се получава за момент, свалям, но никога не се боря до край и си наваксвам.

Може би е често срещан проблем, но искам да ме посъветвате, сигурно храната ми е станала прекалено ''близка приятелка'' и някак усещам как се затварям в себе си.

Наистина искам промяна, но не се получава. Всъщност не съм толкова пухкава, но за мен е прекалено. Обърнах се към вас просто за някаква подкрепа.

Ако някой е преминал през този период да пише, може би ще се мотивирам повече. Е, очаквам ви.    :wink:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Меги
Меги
28.03.2012 01:02
На колко си години?
0
0
Надежда
Надежда
26.03.2012 00:34
Разбирам те много добре,наистина е ужасно!Аз имах подобен проблем и със тази моя лакомия си повредих стомаха и искам не искам започнах със диета.Тя е много лесна, но с нея се отслабва бавно.И не е нищо особено просто спираш да ядеш пържени неша, тестени (хляб може,но препечен),мазни(баници и т.н.),мляко,свинско,спираш газираните напитки както и по-гъстите натурални сокове,и кафето както и суровите плодове и зеленчуци.Общо взето можеш да ядеш печени сварени и задушени неща.Сладко може да хапваш ,но не е за препоръчване :) Надявам се някак да ти е помогнало!
0
0
Станислава
Станислава
25.03.2012 20:49
Не се страхувай , просто храната е само следствие, проблема е друг. Разгледай от какво не си удовлетворена, че те кара да търсиш утеха в храната.Що се отнася до мотивацията за диета, аз отслабнах 20кг.за 3 месеца с диетата на Пиер Дюкан - доста тежка, но успях понеже докато я пазех и ми се приядеше нещо забранено, просто си се представях как ще изглеждам слаба.
0
0