Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Писна ми да съм сама

Писна ми да съм сама

Писна ми да съм сама
Писна ми да съм сама. От 2 години насам не зная дори какво е целувка. Харесвам един човек, доколкото знам и той мен, но не го разбирам. Пишем с часове, но само ако аз пиша първа.

Не ме търси, но иначе показва интерес. Призна, че ме харесва, но ако не е така, не разбирам какъв е смисъла да ме лъже(беше на празник)???

Не ме прегръща за здрасти, държи ръката ми докато говори с мен, докато ми казва чао я целува и ме гали по рамото.

Наиситина не го разбирам, не ме търси, но като ме види е друго поведението му. Ако е на линия не пише, а виждам че е активен.

След случайна среща, влезе в 5 сутринта, когато се прибрахме, за да ми каже, че му е било приятно от случайната среща и че ще се радва да с евидим пак.

Но до момента нищо след 2 месеца. Дайте ми съвет какво да правя.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (30)

Изпрати
az
az
18.01.2015 19:21
Така загубих 5-6 години от живота си- в чакане да разбера това какво е(все едно описваш едно към едно ситуацията, в която бях аз). Накрая разбрах- този мъж така разбира обикновената любезност и добрите обноски към всяка една жена. Нищо повече. Един мъж, ако иска конкретна жена и я обича, знаците, които и дава, са недвусмислено ясни и ярки, вярвай ми. Съветът ми- изясни директно, ясно и недвусмислено, че ти търсиш в него мъжът до теб, а не само приятел. Не приемай никакви уклончиви отговори, те са сигурен знак, че не иска повече от обикновено познанство. Ако не реагира, както ти искаш- бягай бързо и далече!
23
5
Тъжен
Тъжен
06.07.2014 01:01
Писна ми да съм сама. Заглавието което си написала няма нищо общо с останалото. Моя съвет към теб е покани го на среща, но той трябва да знае, че е на среща със момиче а не просто приятелка. Избери кино, за предпочитане е романтичен филм. Когато се срещнете го попитай какво изпитва към теб и гледай да ти каже истината? Това може да промени всичко, дали към добро или към лошо?
4
6
батман
батман
19.03.2014 20:10
Може да не е сигурен. Жените сте царици в тва отношение - да давате всякакви знаци, че може да се пробва и накрая ''грешно си ме разбрал''. Мъжът трябвало да бъде смел, то смел смел ама писва ако са го изиграли така 2 пъти 3-тия смелост не се бърка с наивност и мазохизъм. 21ви век сме уж искате да сме равни във всяко отношение - еми предложи му ти, директно му постави въпроса и виж
22
1
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
31.01.2014 17:06
Предложи му да се разходите тримата и ще разбереш какво му е в главата.
5
0
ниной
ниной
31.01.2014 15:17
Може да е педал
7
4
Никола
Никола
30.01.2014 11:28
Такива ситуации много често се получават.
Моя съвет е да му кажеш "Очаквам от теб сериозен мъж.Потърси ме, ако можеш да бъдеш такъв." или нещо от сорта.Определено ще го жегне точно където трябва.В двата случая игричките спират.Започва да те търси, ако е сериозен.Или спира комуникацията.
Събери смелост, тропни с крак, заслужава ли те той.Ако сега не е сигурен, дали ще стане такъв? Държи те на къс повод и от време на време ти хвърля някой залък, колкото да не се опиташ да скъсаш въженцето.
6
2
антон
антон
30.12.2013 17:21
на кои ли не му е писнало.и аз сам така защото съм добър.и ти сигурно си добра за да го търпиш.не се притесняваи 6те се намери някои които да те оцени.
3
0
А
А
19.11.2013 12:46
бий му шута.това поведение може да означава 2 неща-или си играе с теб, защото вижда, че си лесна или не знае какво иска. и в двата случая не заслужава вниманието ти, защото ако го получи оставаш слабата страна, което те прецаква ако не сега, то много скоро. а самия факт, че питаш, означава че няма да послушаш, така че отсега да кажа-"аз нали те предупредих"
6
0