Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Събуждам се и ми се случва нещо странно

Събуждам се и ми се случва нещо странно

Събуждам се и ми се случва нещо странно
Да спомена първо, че това не е сън, а истина. Всичко стана когато се събудих през ноща когато всички спяха. Аз спя със сестра ми и майка ми, а сестра ми си беше сложила ръцете и краката върху мен и аз тихо и ги махнах, да не се събуди.

И като и ги махнах, погледнах одеалото дали е хубаво постлано. Не беше и аз го оправих, но преди да легна отново, започвм да усещам много голяма болка в сърцето, сякаш някой ме е дупнал с нещо.

Аз се обръщам с гръб и още повече започна, после на страна и пак същото и на края пробвах на горе дали ще стане - и там е същото, после се обърнах и се мъчих да заспя, но не можех и чаках докато се съмне.

Цяла нощ не съм спал заради това! Моля, ако някой знае какво може да е това да пище коментар, защото това ми става за пръв път.

Другата нощ пак може да стане, така че моля, ще съм ви много благодарен, ако ми кажете какво да правя.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
cutergirl01
cutergirl01
16.05.2012 17:02
спокойно,сигурно е мускулен спазъм:)но ако се случва често ти предлагам да отидеш на лекар,но аз лично смятам че не е нещо сериозно:)
0
0
radina lazarova
radina lazarova
21.01.2012 17:39
сърце не боли никога а това е диафрагмата която е под сърцето и си мислиш че е сърцето и на мен ми се случва ,щом го имаш значи че вътришно мусколите са ти настинали или простудили!
0
0
Галин Митев Христов
Мускулен спазъм или някаква невралгия.
0
0
Аз
Аз
27.09.2011 14:35
Не се вкарвай излишно момче, мисли в положителна посока, а не обратното. Нормалността е относителна.
0
0