Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Случват ми се странни неща

Случват ми се странни неща

редакция:
Случват ми се странни неща
От няколко месеца ми се случват странни неща. Според мен не си въобразявам, но бих искала да споделите и вашето мнение.

Първия път когато ми се случи едно от тези странни неща беше, когато отивах за вода до кухнята и когато погледнах през прозореца за да видя дали една приятелка идва.

Видях в тревата безброй сенки на кучета и по средата числото 4 и така в продължение на седмица виждах постоянно това число: в календара, номера на коли и т.н.

А веднъж докато се въртях и се опитвах да заспя, изведъж видях сянка на човек до мен, който ми се усмихва. Странно защото бях сама в стаята.

След като имаше малко затишие от тези странни неща, една сутрин докато се оправях да излизам, в огледалото видях отражение на мъж. В нас нямаше никого така, че не може да е бил някой от роднините ми.

Той беше с шапка и дълъг шлифер и гледаше право в мен с един особен поглед, сякаш искаше да ме предупреди за нещо, но щом се обърнах той изчезна.

Следобяд седях на масата до прозореца и разказвах на братовчедка ми за случката и точно в този момент от прозореца прелетя нещо като гръм и се чу силен удар.

За миг лампата угасна, а котката, която лежеше на леглото погледна точно там където се бе ударила светкавицата. На вън времето беше слънчево.

И от тогава до ден днешен почти всяка вечер усещам лек и нежен полъх, който да хваща ръката ми, при положение, че всички прозорци са затворени.

А тази светкавица я видях още едни път на 1 януари тази година. Бях на рожден ден и с една приятелка отидохме до кухнята за да донесем тортата и когато я погледнах върху лицето й се появи тънка и светла черта, същата като онази която бях видяла преди време.

Само, че вместо лампата да угасне, лицето й сякаш замръзна. Нито мигаше, нито нищо. Това беше също само за миг.

Снощи пък разбрах от баба ми, че на мястото на банката е имало стари гробища и е чувала от хора, които живеят в квартала на старите гробища, че изчезват неща, отварят се врати, прозорци, шкафове от самосебе си.

Какво мислите, че може да предизвиква тези неща ? Благодаря Ви предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимни
Ivetoo
Ivetoo
Числото 4 на китайски означава смърт.
23.10.2011 16:03
1
Алекс
Алекс
Нямам си идея от какво, но се пази, тези неща не предвещават нищо добро! Късмет!
18.10.2011 19:00
ивана
ивана
И на мен са ми се случвали странни неща. Веднъж докато лежах в стаята си, ключът сам се завъртя и стаята се заключи, а нямаше никого в къщата ни, много се изплаших.
29.04.2011 21:45
1
1
анонимна
анонимна
Изобщо не вярвам, това са измислици. Ако е вярно, вие ще умрете от страх. Хора, малко се замислете.
21.04.2011 08:23
автора: sweet_ghost
автора: sweet_ghost
Здравейте. Не знам дали това, което ще Ви кажа е от историята с призрака, но държа да Ви го споделя.
Един ден, когато ходихме с приятели в едни манастир, си купих дървена гривна с икони. Винаги когато я нося около ръката ( а понякога и по цялото ми тяло ) се появяват червени петна, сякаш съм я изгаряла. След няколко дни духът се появи и започнаха да се случват странните неща, които споменах по-горе. Възможно ли е това да е от духа ?
06.04.2011 21:28
1
kalina
kalina
Много ме е старх от такива работи. Ако ми се случи нещо подобно, ще умра от страх.
02.04.2011 14:01
автора: sweet_ghost
автора: sweet_ghost
Днес се случи нещо странно. Снощи сънувах, че падам в снега и от мен започва да тече кръв, а на сутринта се порязах. Съвпадение ли е или двете неща са свързани и виждам бъдещето си в сънищата си ?
23.02.2011 20:05
13
13
Не се страхувай, този мъж е твой близък роднина.
18.02.2011 12:37