Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Случват ми се странни неща

Случват ми се странни неща

Случват ми се странни неща
От няколко месеца ми се случват странни неща. Според мен не си въобразявам, но бих искала да споделите и вашето мнение.

Първия път когато ми се случи едно от тези странни неща беше, когато отивах за вода до кухнята и когато погледнах през прозореца за да видя дали една приятелка идва.

Видях в тревата безброй сенки на кучета и по средата числото 4 и така в продължение на седмица виждах постоянно това число: в календара, номера на коли и т.н.

А веднъж докато се въртях и се опитвах да заспя, изведъж видях сянка на човек до мен, който ми се усмихва. Странно защото бях сама в стаята.

След като имаше малко затишие от тези странни неща, една сутрин докато се оправях да излизам, в огледалото видях отражение на мъж. В нас нямаше никого така, че не може да е бил някой от роднините ми.

Той беше с шапка и дълъг шлифер и гледаше право в мен с един особен поглед, сякаш искаше да ме предупреди за нещо, но щом се обърнах той изчезна.

Следобяд седях на масата до прозореца и разказвах на братовчедка ми за случката и точно в този момент от прозореца прелетя нещо като гръм и се чу силен удар.

За миг лампата угасна, а котката, която лежеше на леглото погледна точно там където се бе ударила светкавицата. На вън времето беше слънчево.

И от тогава до ден днешен почти всяка вечер усещам лек и нежен полъх, който да хваща ръката ми, при положение, че всички прозорци са затворени.

А тази светкавица я видях още едни път на 1 януари тази година. Бях на рожден ден и с една приятелка отидохме до кухнята за да донесем тортата и когато я погледнах върху лицето й се появи тънка и светла черта, същата като онази която бях видяла преди време.

Само, че вместо лампата да угасне, лицето й сякаш замръзна. Нито мигаше, нито нищо. Това беше също само за миг.

Снощи пък разбрах от баба ми, че на мястото на банката е имало стари гробища и е чувала от хора, които живеят в квартала на старите гробища, че изчезват неща, отварят се врати, прозорци, шкафове от самосебе си.

Какво мислите, че може да предизвиква тези неща ? Благодаря Ви предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (19)

Изпрати
Ivetoo
Ivetoo
23.10.2011 16:03
Числото 4 на китайски означава смърт.
1
0
Алекс
Алекс
18.10.2011 19:00
Нямам си идея от какво, но се пази, тези неща не предвещават нищо добро! Късмет!
0
0
ивана
ивана
29.04.2011 21:45
И на мен са ми се случвали странни неща. Веднъж докато лежах в стаята си, ключът сам се завъртя и стаята се заключи, а нямаше никого в къщата ни, много се изплаших.
1
1
анонимна
анонимна
21.04.2011 08:23
Изобщо не вярвам, това са измислици. Ако е вярно, вие ще умрете от страх. Хора, малко се замислете.
0
0
автора: sweet_ghost
автора: sweet_ghost
06.04.2011 21:28
Здравейте. Не знам дали това, което ще Ви кажа е от историята с призрака, но държа да Ви го споделя.
Един ден, когато ходихме с приятели в едни манастир, си купих дървена гривна с икони. Винаги когато я нося около ръката ( а понякога и по цялото ми тяло ) се появяват червени петна, сякаш съм я изгаряла. След няколко дни духът се появи и започнаха да се случват странните неща, които споменах по-горе. Възможно ли е това да е от духа ?
1
0
kalina
kalina
02.04.2011 14:01
Много ме е старх от такива работи. Ако ми се случи нещо подобно, ще умра от страх.
0
0
автора: sweet_ghost
автора: sweet_ghost
23.02.2011 20:05
Днес се случи нещо странно. Снощи сънувах, че падам в снега и от мен започва да тече кръв, а на сутринта се порязах. Съвпадение ли е или двете неща са свързани и виждам бъдещето си в сънищата си ?
0
0
13
13
18.02.2011 12:37
Не се страхувай, този мъж е твой близък роднина.
0
0