Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Случват ми се странни неща...

Случват ми се странни неща...

Случват ми се странни неща...
Здравейте. Няма с кой да го споделя и реших да го споделя с вас. Мнението ви е много важно за мен.

Така...От около половин година започнаха да ми се случват странни неща. В хола и в спалнята имаме огледала. Днес като си седях в хола, нещо ми се привидя - бяло - сиво, мъгляво, бързо движещо се, без крака.

Много, много се изплаших. Кучето ми беше до мен, изправи се срещу това бяло нещо и започна да вие оглушително. Аз пристъпих назад и кучето ми се обърна към мен и започна да лае, усетих, че нещо не е наред, счуха ми се разни неща, нещо, като стъпки, но не видях нищо. Усетих хладина.

Преди няколко седмици бях на гости на едни роднини. Аз и вуйна ми бяхме на двора, седяхме на масата и си говорехме. Беше около 22 - 23 часа. По едно време тя влезна да вземе лаптопа от вътре.

Котката ми беше в скута ми и аз я галех. По едно време тя застана като препарирана. Не мърдаше. Не мигаше. Беше забавила дишането си. Аз се зачудих какво и стана и точно тогава тя отскочи и промъквайки се, отиде до вратата на къщата.

Застана с гръб към нея и започна да мяука много, много, много странно. Много измъчено, провлачено, бавно и ... просто беше ужасно! Точно тогава кучето на роднините ми започна да вие и легна по гръб (беше вързано).

След това стана, започна да се дърпа с всички сили и да лае към съседната къща. Пак ми се счуха разни неща.

Моля ви, дайте съвет какво да правя и какво мислите по въпроса. Не си въобразявам - няколко пъти мои приятели са били с мен, когато са се случвали странни неща и вече започвам много да се плаша.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
54
42
30
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Диана
Диана
03.01.2012 23:09
Ne, Vittorialicious, no predi okolo godina.

Blagodaria na vischki za suvetite.Mnogo mi bqha polezni.Mnogo vi blagodarq, naistina sum mnogo blagodarna.
0
0
ghost
ghost
31.12.2011 22:33
ако на едно място е топло на няколко см от него е студено значи има дух така са ми казвали но не знам
2
0
Ния
Ния
25.12.2011 15:01
ПЪРВО И НАЙ-ВАЖНО:нищо няма да ти се случи.Просто го знам,и го казвам не за да те успокоя,а защото е така.Второ-животните ще са ти полезни,те виждат неща,които хората не могат заради изострените си сетива.Дръж ги край себе си по-често,ако можеш.И трето-не бъди сама.Излизай често и не обръщай внимание,ако искаш.Просто за да си по-спокойна.
1
0
Vittorialicious
Vittorialicious
17.12.2011 23:13
Случайно да е починал някой ваш съсед преди половин година?
1
0
raptor50
raptor50
17.12.2011 09:54
според мен те преследва ДУХ. Чел съм ,че животните реагират по същия начин по които описваш ти (започват да лаят да се държат странно и да избягат от там).Моя съвет е да се опиташ да направиш някакъв контакт с тях или напръскай със светена вода. :)
1
0
Tanq
Tanq
16.12.2011 15:59
Според мен,ако не се страхуваш толкова много се опитай да се свържеш с тези същества. Попитай ги какво искат, а ако те е страх просто си казвай,че не искаш да ти се появяват и да те плашат. Аз също съм виждала и то доста по страшни неща от това което разказваш и знам какво ти е. Просто буди силна :)
0
0
София
София
16.12.2011 11:11
Нещото е от психически характер. Много си чувствителна вероятно.Затова влияеш и на животните. Потърси успокоение. Във вяра, в природа, в приятели или в каквото намираш за удачно.
0
0
Ужасен
Ужасен
14.12.2011 20:42
Здравейте!

Днес на 14 декември /сряда/ 2011 се случи нещо паранормално, нещо страшно :(((((

Предисторията:
В понеделник ноща сънувах много гаден сън :(( Сънувах, че вървя си по улицата до нас, беше вечерта, тъмно.
Изведнъж точно на улицата до един магазин забелязвам много коли, хора и полиция.Минавам от там и гледам как човек лежи на улицата и не помръдва / дали жив или мъртъв сънят не подсказа/

Когато се събудих си казах - лош сън и толкоз.......да, но днес един човек на работа ме попита: Ти чу ли за онзи човек дето са го блъснали.
С ужас на лице попитах за мястото и познайте............абсолютно същотото място....в тъмната част от денонощието :(((((((

Обадих се на сестра ми която е мед сестра и тя потвърди...Разбрах, че няма измама, няма майтап.......

Пиша го за да знаете, че това не е мит, легенда или глупости......това ми се случи днес на 14 декември 2011 година.......още треперя от ужас и не мога да се успокоя.......мъж съм на 30 и кусур години, но такова чудо за първи път ми се случва...

Вие си направте изводи за какво става въпрос :(((

0
0