Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Нещо странно ми се случи

Нещо странно ми се случи

Нещо странно ми се случи
Здравейте, специално си направих регистрация за да разкажа за случката ми и може би да получа някакъв съвет.

Веднъж како всеки ден след работа късно се прибрах в квартирата и влезнах да се къпя (живея сам), както се къпах изведнъж тока спря, не съм се изплашил защото не е нищо необичайно.

Странното беше, че и вратата на банята сякаш от течение се затвори и вътре стана напълно тъмно, няма прозорци, нищо не се виждаше.

Започнах да ходя бавно бавно към вратата като пипах с ръце по стената като по едно време чух някакво тропане от другата стая и сякаш някой изпуфтя силно, доста се стреснах и замръзнах на едно място.

След около една минута, в която не помръднах се изтропа много силно на вратата на банята от външната страна, тогава бях готов да припадна всеки момент, хаххаха пристъпих назад и след около 20-30 секунди тока дойде.

Излезнах от банята лека полека, беше ме страх, но огледах навсякъде, нямаше никакви следи от нищо.ТА малко дълга стана историята, но да попитам на някой случвало ли му се е нещо подобно, какво може да е и така.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 5
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (18)

Изпрати
Денимира Ангелова
Мерси много - никога няма да влезна в банята повече! :Д:Д:Д Ха-ха, шегувам се, разбира се... макар че винаги ме е било страх от подобни неща...
А сега по темата... Нещо друго случвало ли ти се е или само това? Защото може да е дух (почти винаги може да е дух), но естествено, може и да не е...
1
0
Деси
Деси
03.06.2012 01:50
И на мен са ми се случвали подобни неща - затваряли са се врати сами, почуквания по шкафовете и други подобни...
Не се паникьосвай, този, който го е направил, няма да ти стори зло.
Попитай съседи, които живеят от по-дълго време там, кой е живял в твоя апартамент, разпитай дали е бил болен (нали казваш, че е изпуфтял).
Може да е дух на човек, който е живял там и е имал някакви проблеми. Очевидно се е опитал да ти подскаже нещо или е поискал някак да му помогнеш...
Не знам, не мога да обясня защо се слуват такива неща, но е напълно ясно, че не сме сами... от личен опит го казвам, имала съм стотици подобни преживявания, но не ме е страх.
0
0
Aven
Aven
02.06.2012 19:26
То и у нас се случва нещо, но само вечер когато сме си легнали (аз и детенцето ми). Рядко е , но просто се завивам през глава, гушвам си детето и оставям телевизора да работи. Как ли не ще стана да проверя.
0
0
Ivan
Ivan
28.05.2012 11:36
Хора на тези скайпове не мога да намеря никой...намерете ме вие вакошка на латиница..
0
0
someone.who.wants.to.help
someone.who.wants.to.help
18.05.2012 10:24
Не мисля, че се е случило нещо кой знае какво, че да опре човека до манастир. На мен също са ми се случвали и още ми се случват странни неща от всякакво естество, но се свиква; особено след като разбереш причините и произхода им.
(към автора:) И все пак, мисля, че ще мога да хвърля светлина върху станалото. Ако искаш, намери ме на скайп солис__ //на латиница, разбира се, с две долни черти//. Успех! :))
0
0
любка
любка
17.05.2012 11:31
Здревейте ,това е предупреждение от съдбата.НЕЗНАМ ОТКАДЕ СТЕ ИДЕТЕ НА МАНАСТИР.0899776458 е телефона ми скайп на латинеца любче 1968
0
0
MuMca
MuMca
16.05.2012 23:30
Подобни неща са ми се случвали и на мен, неприятно е и то много! Не мога да кажа чак страшно, защото просто не ме е страх, просто съм свикнала, а и от малка ми се случват подобни... :)
0
0
Ани
Ани
16.05.2012 14:18
На мен ми се е случвало и то доста по-страшно, а това че, Моника Илиева не вярва в духове и ги смята за измишльотини си е нейно мнение.Дано някой ден не и се случи подобна случка? Много е страшно!!!
1
0