Чувам духове

Чувам духове
Здравейте, искам да споделя, че преди месец някъде пак писах тук, но не предприех нищо защото просто не знаех какво да направя, а това отиди при психолог не ми допадаше.

Проблемът е, че всичко се влошава, има моменти, но са съвсем малко, в които ще видя някакъв силует, но почти редовно започнах да чувам разни писъци, които са съвсем близо до ухото ми.

И реди малко чух, че някой върти ключа и помислих, че е майка ми, но не чух никакви стъпки за това отидох да видя, но нямаше никой на вратата. Попитах майка ми, тя беше почти заспала и каза, че никой не е и почукал на вратата още по- малко въртял ключа.

Аз отидох отново да видя дали пък баща ми се прибира и не може да отключи тъй като ключа е на вратата, погледнах през шпионката и нямаше никой, но в един момент нещо се опита да ме изплаши.

Не мога да го опиша този звук, но беше някак си зловещ, че и настръхнах цялата и докато вървех бавно до стаята ми бях цялата вцепенена.

Моля ви, помогнете ми, не мога да споделя с нашите най- вече с майка ми, просто изключено те няма да ми повярват, а майка ми не вярва в духове, нито пък е набожна.

Единствено с баба може да говоря по тази тема, но тя ще каже на нашите и ще ме помислят за луда.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (23)

Изпрати
ева
ева
30.06.2011 09:13
Това в същността си са блуждаещи души, които са се хванали много здраво за живота(материалния) и не искат да го напуснат или имат несвършена работа. Търсят помощ от нашата страна-при и от живите. Нека попа ти каже молитва за успокоение на душите им, напръскай си със светена вода къщата и обезателно им поговори като приятел, да те оставят, тъй като не си ти човека, който може да им даде помощта, от която се нуждаят.
0
0
анонимка / малви
анонимка / малви
29.06.2011 15:48
Към Лара: Не е имало нищо, поне хората не знаят. Вероятно си е било просто поляна, пък и не ми се вярва да е магия на самото място, то нямаше да се случи само на мен.

Към Силвия Георгиева: Наистина е така, но тези неща могат да навредят на психиката. Макар, че вече не ме е толкова страх, още ги чувам. Дори виждам, но се сдържам и се опитвам да не обръщам внимание.
0
0
Силвия Георгиева
Силвия Георгиева
29.06.2011 12:00
Съвет номер 2: Ако питаш мен, трябва да те е страх повече от живите, отколкото от мъртвите. Един жив човек може да ти навреди много повече, отколкото един починал. Помисли върху това.
0
0
Лара
Лара
29.06.2011 11:23
Може да има направена магия на къщата или самото място, на което е построена да има някаква лоша енергия (да е имало там гробище или болница едно време). Защо не попиташ някой компетентен дали нямате магия ?
0
0
Сузи ..
Сузи ..
26.06.2011 10:05
Ами виж, сега според мен това е някаква настройка на мозъка. Мислиш си, че има дух, страх те е и то се появява. Според мен спри да мислиш, че има духове. Ключът, който се е въртял, мисли си, че съседите се прибират от някъде. Писъците, че някой от досадните съседи е паднал в банята. И така нататък мисли си, че всичко паранормално е съвсем обикновено.
0
0
анонимка / малви
анонимка / малви
25.06.2011 19:19
Благодаря Силвия, но аз няма да ги ловя, ами просто искам да им помогна, ако мога с нещо или въобще да не ги чувам вече.

ПП. Ти да не би да си минал през това, че да ми казваш толкова убедително да ида на психолог.
0
0
Пп
Пп
25.06.2011 17:46
Това са първи признаци на шизофрения. Наистина е редно да се консултираш с психиатър.
0
0
Силвия Георгиева
Силвия Георгиева
25.06.2011 15:45
Здравей. Аз съм луда фенка на духовете и всичко свързано с тях. Гледала съм и съм чела много предавания и книги по темата и мога да ти кажа едно решение, което е най - правилното. Ако имаш възможност купи си камера или звукозаписвачка, даже няколко и ги служи из къщата да записват за една нощ. Може и през вечер. После преслушай записите. Вярно е, че отнема малко повече време, но действа. А и ще си сигурна, че не полудяваш, а наистина чуваш стъпки или виждаш сенки. До като се снабдиш със записвачки(каквито и да било) си вземи една тетрадка и като усетиш нещо, каквото и да било го запиши. След време може да остановиш някаква последователност на събитията и да откриеш от къде идват. Може да са от съседите или пък от течение, или други подобни. Ако имаш време събота и неделя по AXN от 14:00 дават Ловци на духове. Гледай го, за да видиш какво правят и ще се научиш как да записваш и анализираш, това което ти се случва. Аз съм пробвала и наистина действат всички тези методи. Успех.
0
0