Чувам духове

Чувам духове
Здравейте, искам да споделя, че преди месец някъде пак писах тук, но не предприех нищо защото просто не знаех какво да направя, а това отиди при психолог не ми допадаше.

Проблемът е, че всичко се влошава, има моменти, но са съвсем малко, в които ще видя някакъв силует, но почти редовно започнах да чувам разни писъци, които са съвсем близо до ухото ми.

И реди малко чух, че някой върти ключа и помислих, че е майка ми, но не чух никакви стъпки за това отидох да видя, но нямаше никой на вратата. Попитах майка ми, тя беше почти заспала и каза, че никой не е и почукал на вратата още по- малко въртял ключа.

Аз отидох отново да видя дали пък баща ми се прибира и не може да отключи тъй като ключа е на вратата, погледнах през шпионката и нямаше никой, но в един момент нещо се опита да ме изплаши.

Не мога да го опиша този звук, но беше някак си зловещ, че и настръхнах цялата и докато вървех бавно до стаята ми бях цялата вцепенена.

Моля ви, помогнете ми, не мога да споделя с нашите най- вече с майка ми, просто изключено те няма да ми повярват, а майка ми не вярва в духове, нито пък е набожна.

Единствено с баба може да говоря по тази тема, но тя ще каже на нашите и ще ме помислят за луда.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (23)

Изпрати
анонимка / малви
анонимка / малви
25.06.2011 12:38
Благодаря много, но за съжаление ще мога да ида на църква другата седмица. Но ми е любопитно как може да се помогне на една душа ?
0
0
ева
ева
25.06.2011 11:09
Мило момиче, попаднах на написаното от теб съвсем случайно и изявих желание да ти помогна. Аз съм контактьор и психолог от 17 години. В същността си, тези твои преживявания могат да са базирани на твоята сензитивност (чувствителност), да усещаш присъствието на душите около себе си, които отдавна се намират в другият-незрим свят, като в това няма нищо лошо и страшно, но само за подготвените за такова изживяване хора. Теб мога да те посъветвам следното, не се страхувай, така увеличаваш негативната си енергия, а те я усещат. Ако искаш това да спре, отиди на църква и сподели преживяванията си с попа, той със сигурност няма да ти се смее, а ще ти помогне да ги прогониш (има си методи, молитви за това). И искам да бъдеш уверена, че си напълно нормална, само си по-чувствителна от останалите хора. Всичко ще се прекрати, само ако наистина го желаеш. Когато следващият път се случи това, мислено, без страх и агресия, много нежно и убедително, мислено или на глас, кажи на тези души да те оставят, защото не си ти човека, който може да им помогне и за това нека си намерят друг.
1
0
анонимка / малви
анонимка / малви
25.06.2011 07:03
Ами то аз не се водя никаква защото не съм кръстена, нищо че съм на 14. Постоянно настоявам да ме кръстят, но просто не обръщат внимание на това и казват, че кумът им е в Гърция и само, ако той е тук и подпише някакви неща, с които докаже, че е свидетел на сватбата може да ме кръстят, иначе не. Някакви такива ми разправяха и че е може да се смени, а той дали си идва в България веднъж годишно.

Как мога да разговарям с духа ?
0
0
prosto-edin
prosto-edin
24.06.2011 21:43
Живите хора могат да те подлудят повече. Бъди силна и не трябва да се страхуваш, това, че някой дух е избрал да осъществи контакт точно с теб не е случайно. Предполагам това е някой близък роднина или дух, който ти е бил близък, не от този живот. Ние сме като разградени дворове където духовете идват и си отиват, те са сред нас така е било и така ще е. Аз когато бях на 12 години много такива неща ми се случиха, беше тежък период за мен. Нашите ме водиха на психиатър и тя установи, че съм душевно болен докато не се намери една жена, която да ми каже, че имам 1000 такива, които всеки ден се борят да не мина на лошата страна. Вярно е, че съм си малко чалнат, но определено не съм луд. Малко след това започнах да пиша на някакъв език, който не разбирам, но както и да е.
Не се притеснявай ще разбереш какво става около теб, говори си с него и имай впредвид, че той също е бил човек някога и те разбира напълно. Просто ти показва, че е около теб и ще ти покаже за какво е дошъл. За него няма езикова бариера, нито физическа.
А това с чесън и каквито и да е неща нямат никакво влияние над него. Има по-висши сили, които да му разрешават или забраняват какво може да прави. Навярно ще имаш много въпроси за в бъдеще, но във форумите няма да намериш отговори, в сектите също. Ако си християнка дарбата идва по-късно, а може и да отшуми. При мюсюлманите дарбите им се развиват много по-бързо все още не знам защо, но е така. Послушай вътрешният си глас и ще видиш на къде ще отидат работите. Тогава ще решиш дали искаш да продължиш или да си останат нещата както при другите хора, но пак ти казвам тежко е и не бързай. Каквото трябва да се случи, ще се случи.
1
0
супичкаа < 3 ;дддд
супичкаа < 3 ;дддд
24.06.2011 09:37
Някой неща в действителност е възможно да са случайност, например някои шумове може да идват от горните етажи, да не е от вас, понякога се чува така, че все едно е у вас. Но пък съм съгласна с Краси - 3. Според мен трябва да събираш сили и да се контролираш, да се опиташ да разбереш точно какво искат и знай - те не могат да те наранят, не се плаши. Те също са уплашени като теб, а и говори с баба си, като и кажеш да бъде предпазлива, да не говори за това с майка ти или баща ти, те няма да ти повярват, дори могат да те пратят в санаториум.
0
0
анонимка / малви
анонимка / малви
24.06.2011 09:20
Ами какво да правя, на скоро само стъпки започнах да чувам, майка ми забеляза, че съм стресирана малко и казва, че си въобразявам. Да не говорим, че и вратата се отвори сама, след като баща ми я затвори плътно.
0
0
Krasimira Petkova Dimitro
Мила, разбира се, че не си луда. Просто си сензитив, за това усещаш безплътните. Психолози и психиатри няма да ти помогнат. По-добре не споделяй с вашите, повечето хора не вярват. И аз не вярвах, за това сега съм на това дередже. По-добре е човек да повярва, преди да го сполети нещо ужасно. После вече е твърде късно.
0
0