Чувам гласове

Чувам гласове
Не ме мислете за луд защото не съм такъв, но ме мъчи един проблем и реших да го споделя! Днес както седя на дивана и слушам музика на компа, започнах да чувам един мъжки дебел глас, който викаше:Доктор Бърнс, Доктор Бърнс!!

Много се уплаших. След 5 минути видях пред мен едно дете, виждаше се че е дух, защото около него имаше синя светлина и беше по светло от обичайните деца.

Изглеждаше на около 2 години. То каза:Мама ще дойде ли да ме вземе, мама ще дойде ли да ме вземе, ще дойде ли мама.
Много се уплаших и излезнах от стаята.

После се върнах и го нямаше! Много се уплаших, някой може ли да ми помогне!

Пишете коментари, историята е по истински случай.
Без тъпи коментари като спри тревата или подобни. Не пуша и не пия. Моля помогнете!!!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Денимира Ангелова
Чаааакайте малко сега! Гледаш го - дете, ама се не знае какво може да стане! Нали знаеш, като по филмите - в най-старата, едва ли не изгнила чаша, се крие животворната вода... в сребърната (или там к'вато и да е), обсипана с камъни чаша, се крие отровата! Тоест - очаквай неочакваното! Постоянна бдителност! По добре си намери от някъде талисмани за късмет, звънци, сложи си морска сол под леглото...
Ако има новости - пиши!
0
0
Sunny
Sunny
21.08.2012 11:18
ами до колкото знам Д-р Бърнс (Дейвид Бърнс) е автор книгата "Да се чувстваш добре" в тази книга се доказва че лекуването без никакви медикаменти депресията може би има нещо общо със детето но един съвет от мен не се плаши от духът
0
0
The Vampire
The Vampire
15.08.2012 13:03
може би детето иска някаква помощ направи стъпките като в последния коментар
1
0
Scar Whitepaw
Scar Whitepaw
09.08.2012 15:09
Аз съм помагала на много такива хора. Следващия път като видиш детето се приближи НЕ ПРЕКАЛЕНО БЛИЗКО защото така ще се изплаши и ако не е много добро може да ти направи нещо. Седни там където си и тупни мястото пред тебе за да може и то да седне и да те изслуша. Питай го как се казва. Възможно е да не знае. Тогава го питай коя е майка му и какво е станало с нея. Ако изкрещи по-добре се отдръпни, явно това е деликатна тема. Запиши си всичко което то ти каже. Проучи в интернет и питай съседите за предишните собственици. Попитай ги за момичето ако искаш още помощ ми прати съобщение.
1
1
Натали
Натали
09.08.2012 12:51
И аз мисля да не се плашиш,опитай се да запазиш спокойствие.Веротно е детето да не осъзнава,че не е живо,представи си то колко е изплашено.няма какво да ти направи,то не иска да те изплаши,а търси помощ.
0
0
диди
диди
09.08.2012 10:22
Не се плаши ! Този дух на дете е неспокоен вероятно е загинал при странни обстоятелства. Виждам , че някой ти е писал и може да ти помогне . Аз не мога , но ще се радвам да пишеш пак какво се случва. Спокойно ако пак се случи попитай какво иска може би ще научиш какво да правиш.
0
0
Execute
Execute
09.08.2012 09:47
Писах ти на лично съобщение да ме намериш в скайп ще помогна
0
0