Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Духове и духове и духове

Духове и духове и духове

Духове и духове и духове
Когато остана сама в къщи започват страните неща да се отварят и затварят шкафовете сами. Да падат свещи ,икони,чинии и чаши .

Не съм викала нито демони,духове или дама пика. Моля дайте ми съвет как да го спра.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
бела
бела
23.01.2014 21:44
Явно си въобразяваш как може да не викаш духове а те сами да идват това е невъзможно
0
4
Blue
Blue
26.11.2013 05:13
не казвам че не вярвам в такива неща о не ни най малко не вярвам на нейната история то се усеща когато някои пише неща които си измисля тва за гъби наркотици треви тръни бодили в кръга на шегата макар че може и от това да и са се привиждали обаче е дете и си ги измисля според мен това е
0
3
Blue
Blue
26.11.2013 05:06
да и аз мисля като ФГГТ даже и гъби те също така си мисля и аз че е дете а като знам пък колко малко хора за съжаление имат в домат си икона да не говорим пък за икони и се сещат да запалят свещичка и по някога поне да се помолят та съм склонен да си мисля че дори иконите и свещите и са се привиждали
0
0
Маги
Маги
14.06.2013 23:27
Спокойно!!!явно доста си се изплашила
2
0
ILuvRd
ILuvRd
12.06.2013 21:18
Според мен ти си била под влияние на наркотици или алкохол.Ако не е това си измисляш.Това е възможно само в сънищатата.Не съществуват нито духове нито демони или подобни работи.Покажи видео без фотошопи или такива работи тогава ще ти повярвам.
1
2
Одесос
Одесос
11.06.2013 22:53
Леле доста страшно, на мене също преди около три години ми се случваха такива неща, когато бях сам вкъщи. Даже се криех зад масата и чаках с нетърпение нашите да се завърнат. Всичко свърши, когато започнах да гледам филми, като Фаворитът две и три и ако чуех такова нещо тръгвах из апартамента да го търся, като си говорех под носа: ши ма плашиш,а ;само да та намеря ше те смачкам;къде си ве ма--а ти ше е-а! От тогава само чакам да го чуя и веднага тръгвам из къщата да ръся псувни! Вече от три години нищо няма - пробвай и ти просто му се ядосай истински и без страх ей
2
0
maria
maria
10.06.2013 18:45
Надявай се да е само дух,защото ако е демон лошо,наистина лошо ,и аз мислех ,че моите неща случки са от духове ,но уви излезнаха демони!
Не съм,правила ритуали ,и не съм викала същества от другото измерение ,намери начин и разбери с какво си имаш работа и защо е тук ,и какво иска пожелавам ти успех!
3
0
Поля
Поля
10.06.2013 16:39
Спокойно! Първо ЗАБРАВИ за долните коментари! И аз имам дух. И мен ме дразни само като съм сама. И тъй..важно е да запазиш спокойствие! Помни! Духовете се хранят със страх и яд. Колкото си по-хладнокръвна, толкова по-добре ;). Кажи на вашите. Ако не ти повярват ги накарай да прочетат това. Ако пак не вярват направи видео на случващото се. Остави гласов рекордер в другата стая и излез. Ако нещо се появи и мястото му не е там (шум,глас и т.н..) се нарича ЕГФ ( електронен гласов феномен) ТОГАВА вече трябва да ти вярват. Ако ти повярват направи това с тях ако не извикай близки приятели. Съберете се(не това не е ритуал!) и кажи (силно, уверено и спокойно, може да го кажете всички) " Това е моят/нашият дом! Не си желан тук! Не те искаме! Върви си!" Може да кажеш "В името на Исус христос напусни тази къща!" Има още много...важното е да мислиш това което казваш и да си уверена! Не му давай причина да те плаши. Не се страхувай! Той има по-ниска енергия от теб! Прави тези неща да те плаши и може да ги направи и когато го гониш! Не се страхувай! Това е просто ''квартирант'' който не плаща и не иска да се махне. Не го приемай като тези чудовища от ''Гняв'' или ''къща за духове''... Това е човек. Бил е жив, имал е майка,баща...може би и куче :) Кой знае?!? Той просто вече няма тяло и трябва да разбере че мястото му вече не е на ''нашия самолет''Разбираш ли? Всичко ще е наред. Просто вярвай! Нека Бог е с теб!
-Поля, 15 годишна изследователка на духове и паранормалното.
4
0