Чувам духове

Чувам духове
Здравейте, искам да споделя, че преди месец някъде пак писах тук, но не предприех нищо защото просто не знаех какво да направя, а това отиди при психолог не ми допадаше.

Проблемът е, че всичко се влошава, има моменти, но са съвсем малко, в които ще видя някакъв силует, но почти редовно започнах да чувам разни писъци, които са съвсем близо до ухото ми.

И реди малко чух, че някой върти ключа и помислих, че е майка ми, но не чух никакви стъпки за това отидох да видя, но нямаше никой на вратата. Попитах майка ми, тя беше почти заспала и каза, че никой не е и почукал на вратата още по- малко въртял ключа.

Аз отидох отново да видя дали пък баща ми се прибира и не може да отключи тъй като ключа е на вратата, погледнах през шпионката и нямаше никой, но в един момент нещо се опита да ме изплаши.

Не мога да го опиша този звук, но беше някак си зловещ, че и настръхнах цялата и докато вървех бавно до стаята ми бях цялата вцепенена.

Моля ви, помогнете ми, не мога да споделя с нашите най- вече с майка ми, просто изключено те няма да ми повярват, а майка ми не вярва в духове, нито пък е набожна.

Единствено с баба може да говоря по тази тема, но тя ще каже на нашите и ще ме помислят за луда.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (23)

Изпрати
Nadejda
Nadejda
16.08.2014 11:14
Разбирам проблема ти и сега ще ти обясня всичко. Започвам от самото начало, когато се роди човек. Ние сме само души. В едно тяло не може да има две души,освен ако едната душа не напусне тялото, но след като вече е напуснала това тяло, то умира. Тази душа НЕ остава на Земята. На Земата няма свободно реещи се души и те не могат да комуникират с нас по никакъв начин. Всеки си има начертана съдба. Независимо как е умрял един човек, това е бил пътят му, така е трябвало да стане.

И аз съм чувала гласове много пъти. Веднъж например си стоях сама в стаята и някой се извика. А нямаше никой в къщата. Точно тогава нашите бяха в Германия, а аз на следващия ден щях да ходя при баба. На това с духовете му се казва страх. Страхът винаги го е имало и винаги ще го има. Той виноги ще спъва хората. Най-важното е да се научиш да не се боиш. Страхът е най-лошият съветник. Най-страшното нещо е реалността, всички тези духове са мит.
Надявам се да съм помогнала с нещичко :]]
3
0
Силви
Силви
11.01.2012 22:50
Поне до колкото знам духове има само там където е живял или там където е починал човек.
0
0
mimi
mimi
19.08.2011 22:36
Здравей. Прочетох това, което ти се е случило, не си луда в никакъв случай. И на мен ми се е случвало когато бях на 12 г, а сега съм на 22 г. Аз не знам ти на колко си, но ако си на 12, 13, 15, 16 някъде, в тези години и ако си момиче е така, да знаеш. Този дух идва с предупреждение за някое лошо нещастие, злополука и тем подобни. Щом си чула писък в ухото си значи много да се пазиш в реалния живот, дали някои ще те нарани или ще пострадаш, времето ще покаже, но е въпрос на време, наистина. Аз съм чувала името си тихо, някаква жена ми шептеше в ухото и след 1 г. щях да умра и то без причина. Ей, така както си стоя, сърцето ми спря, не знам за какво време, но не дишах и не чувах нищо. Бях сама в нас като се случи. Пази се само това мога да ти кажа, а как можеш да изгониш духа ? Само със захар, сложи на прозорците и до вратата си, това ми е помагало. Никoй от вашите няма да те разбере, защото и мен не ме разбраха като казах.
0
0
Ustremlenie
Ustremlenie
30.07.2011 12:11
Това, което ти се е случило не е прецедент. Ние сме в непрестанното обкръжение на скитащи се души, които не виждаме, не чуваме, но често усещаме. Аз също съм имала много странни изживявания. Искаше ми се да разбера какви са тези сили, кои са тези скитащи се починали хора. Но колкото повече ровех в мисълта за тях и търсех присъствието им, толкова по-зле се чувствах физически и психически. Осъзнах, че ако силите, които усещам са добри, не биха имали негативно влияние върху мен. Силите, които влизат в контакт с нас, тези които имат по-силно влияние, това са енергиите на разгневени, огорчени, изпълнени със злоба души. Всеобщо известно е, че отрицателното е по-силно осезаемо от положителното. Тези починали хора се хранят от страховете ни, от собствената ни енергия. Единствения начин да се предпазим от тях е да откажем да приемем, че съществуват, да ги игнорираме и да подминаваме с безразличие опитите им да ни привлекат вниманието. На тези хора ние не бихме могли да помогнем. Те просто трябва да простят и да продължат нататък...
Така че живей в своя свят и го остави техния. Игнорирай присъствието им. Чуеш ли странни звуци, пусни си музика. Усетиш ли странни неща, излез да се разходиш сред хората или се обади на приятел. Просто безразличие. Това е. Те не могат да ти навредят, а ти не можеш да им помогнеш. Просто ги подмини, колкото и отчаяно да те викат.
0
0
Yoana
Yoana
24.07.2011 20:17
Аз и сестра ми също бяхме сами, но сестра ми беше на компютъра със слушалки, а аз постоянно чувах някакакви шумове на отваряща се врата и светваща се лампа. След това си оставих кърпичките на масата в кухнята. Отидох за малко в друга стая и като се върнах кърпичките ги нямаше.
0
0
Потребител#175445
move sestra ti da ti gi e vzela i da ne si vidqla :D
0
0
Ivetoo
Ivetoo
22.07.2011 14:34
Аз ще ви разкажа, малка част от моите случки с духове. Стоях си преди 2 седмици сама в нас сестра ми и майка ми бяха излезли по магазините. По едно време чух отключване и отваряне на желязната врата и викам, прибрали са се малко след това мърдане на столовете в кухнята и си казах,че само майка се е прибрала щом сестра ми не е дошла до сега. Но никой не ме посети, което е нетипично за майка ми излязох и нямаше никой, побихаме тръпки. Другият случай спахме у комшийка и гледахме телевизия, това 12 - 1 ч вечерта. У тях няма никой друг, почнахме да чуваме някакъв постоянен шум. Излязохме от стаята и гледаме бравата на врата на кухнята, която се пада отсреща се движи. Все едно някой се мъчи да влезе, но не отваря вратата, много се уплашихмеу изведнъж спря. За да се успокоим си казахме, че е течението, влязохме в кухнята, нямаше никой. Но и трите знаехме, че течението не може да мърда бравата, а камо ли по този начин. От тогава знам със сигурност, че има духове и някой от тях имат силна енергия.
0
0
Stef
Stef
13.07.2011 09:30
Qwno si bg exorsist bazikam se be.i na men se sly4wat takiwa ne6ta no mnogo rqdko moje bi dyhowete sa izbrali teb za materialen priatel.Ne se pla6i te nqma da ti nawredqt .Маика ми е парапсихолог тя разбира от такива нешта
0
0
sladkata
sladkata
03.07.2011 20:52
Здравей. Много е странно това, не се притеснявай и на мен ми се случвало това. Когато се връщах от екскурзия бях сама в къщи, горе нямаше никoй защото сестра ми беше излезнала. Майка ми я нямаше, само баща ми беше долу. Аз отидох горе да си оставя багажа и си оправих багажа на леглото и после отидох до тоалетната. Има едно огледало направо като отиваш натам, тъкмо да отида до тоалетната, гледах вратата на хола, сама е движи се. Отидох да видя дали някое коте може да си играе, като отидох до вратата нямаше никoй. И имаше още един случай. Бях долу, търсих нещо да ям, отворих хладилника и си взех работи и отивам да сядам прозорците на вратите са такива черни и може да се вижда всичко. И аз застанах там малко и някаква сянка ми мина. Не знам какво да правя. На никoй не съм споделила това и такива случаи имах.
0
0
Mariq_marinova
Mariq_marinova
14.07.2016 19:55
e slychvat se te presledvat samo LOSHI xora ako si napravil/la neneshto losho to do kolkoto znam kato chetox drygi statii bog prashta tezi zli dyxove da presledvat LOSHI xora
0
0