Сънувах смъртта

Сънувах смъртта
Здравейте, наскоро открих този сайт и искам да споделя какво сънувах миналото лято.

Сънувах, че аз съм в апартамента на приятеля ми и седя на дивана в хола/трапезарията. До мен (отдясно), на двата края на масата в трапезарията седяха родителите му. Беше ден и по едно време аз видях една сиво-бяла сянка, която се материализира от нищото.

Стоеше зад бащата на моя приятел, с коса в ръцете. Аз се вгледах в сянката и някой от присъстащите ме попита какво гледам. Аз се обърнах към дадения човек, но не отговорих.

Тогава моят приятел каза безгрижно - "Оставете я, тя пак вижда някакви невидими неща". По принцип в реалния живот аз не виждам подобни същества, така че, причината за тази негова реплика ми е неизвестна.

След това, когато се обърнах отново към масата смъртта вече бе надвиснала над (и скрита зад) майката на моя приятел. Аз се ядосах и размахах заплашително пръст срещу нея, с което и показах, че искам да се махне и да спре да заплашва родителите на приятеля ми.

Но вместо да си отиде, тя пак се засмя със зловещата си усмивка и с косата си бавно, но с отиграно движение посочи мен. След това се събудих.

Ще ми е интересно да разбера вашите мнения. Благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Andina
Andina
21.05.2011 12:51
Благодаря ви за коментарите, може би е така, не съм умряла още.



0
0
niki
niki
20.05.2011 23:46
Така е, чувала съм, че лошите неща в сънищата са добри наяве, и обратно.
0
0
уиуйлй
уиуйлй
20.05.2011 09:01
Аз мисля, че е нещо хубаво защото повечето лоши неща са хубави в реала.
0
0