Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах смъртта....

Сънувах смъртта....

Сънувах смъртта....
Имах един изключителен сън, сънувах смъртта. Сънувам, че спя. Светло е. Изведнъж в стаята настана сумрак. Вратата на спалнята се отвори и от там влезе много ярка светлина.

На фона и се очерта силует, черен силует. Приближи се до мен и в този момент аз усетих най-студеното докосване и мраз, който премина като ток през цялото ми тяло.

Силуетът застана над мен, изсмя се и каза: "Все още не си за мен". И бавно излезе през вратата. В този миг аз се събудих.

В стаята беше топло, аз самата бях топла, но вътре в мен всичко беше вледенено. Никога не ми се беше случвало да имам такова реалистично усещане от съня.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Нора Константинова
Не светлината не изгасна ... беше много ярка и на фона на нея се появи силуета и ме докосна . През цялото време аз виждах светлината . Тя изчезна когато се затвори вратата на стаята ....
0
0
Вероника
Вероника
11.07.2012 07:06
Светлината, която се появи изведнъж, угасна ли рязко? Да сънуваш светлина е хубаво, но ако угасне рязко, в най - лошия случай е знак за смърт на близък човек, но не и за теб, нали Смъртта го била казала...:)
0
0
Нора Константинова
В момента преживявам не едно а поредица от все по-трудни и трудни неща и само защото съм непоколебим оптимист вероятно още съм с разума си....Благодаря !
0
0
lost-star
lost-star
08.07.2012 10:51
Не знам дали ще мога да го разтълкувам правилно, но мисля, че Просто ще преживееш нещо трудно, с което ще се справиш.
0
0