Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че ме гони смъртта

Сънувах, че ме гони смъртта

Сънувах, че ме гони смъртта
Знаех за сайта, но този сън ме накара да пиша. Сънувах, че смъртта ме гони да ме убие. Аз и някакви момчета бяхма навън в моя квартал и изведнъж от небето дойде смъртта, Точно като по филмите, с качулка, без тяло и т.н.

Всички започнахме да бягаме, но аз се спънах и станах, а тя беше зад мен. Продължих да бягам, но не можех да я надбягам и пак паднах. Станах, а тя идваше към мен.

Засилих се и тръгнах да тичам към нея и пробвах да я ударя и тогава се събудих. Много съм притеснен от този сън и моля някой компетентен да ми отговори възможно най - бързо.

Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Мими
Мими
31.05.2016 11:01
Здравейте. Тази нощ сънувах ужасен сън. В някакво затворено пространство съм беше кото гробище с още някой с мен, но не го помня кой беше. Имаше една огромна дървена врата. Всичко беше тъмно и тук там някаква лека светлина. Бягахме от смърта по-точно те бяха 2-ма такива. Гонеха ни опитвахме се да отворим вратата, но неможехме. Тези , който бяха т. н. смъртта хванаха човекът, който беше с мен и го вкараха в нещо като стая. Аз тръгнах след тях и видях,че е много тъмно. Видях го, дръпнах го и започнахме да бягаме към голямата дървена врата. Излязохме и мъжът ми ме събуди казвайки,че съм говорела и викала насън. Това е ужасният сън, който сънувах. Брагодоря ви за вниманието.
1
0
Маги
Маги
11.07.2011 19:47
Е, щом пишеш, значи си я надбягала. Не бой се, всеки човек си има по 1 добър и 1 лош ангел. За малко време добрия те е оставил, та лошия те е поуплашил. От мен ти казвам: Не бой се, нищо лошо. Случва се на всеки. Не знам каква религия изповядваш, но вечер си прекръствай възглавницата и тебе си по 3 пъти. Успех.
0
0
цвети
цвети
11.07.2011 12:27
Здравейте. Този сън, за който ще ви разкажа съм го сънувала поне 3-4 пъти:Бях навън пред моят блок. Играехме на една игра с другите деца и едното от децата удари една кола, а човекът от колата излезе и започна да ни гони. Тогава аз тръгнах да бягам и виках под терасата на баща ми да слеза да ми отвори вратата на входа за да избягам от гонещия ме човек. Аз му виках отдолу, но все едно нямах глас. Все пак когато човекът ме гонеше все в този момент някой от родителите ми ме будеше за училище. Така и не разбрах дали този чвек ме хваща или не. Да ви кажа само, че това ме измъчва от много отдавна. Преди когато бях на 3-4 години ми се случи абсолютно същата случка, която ви разказах. Моля ви, кажете ми спешно какво означава този сън.
1
0
galia
galia
11.07.2011 01:58
Това означава, че те чакат дълги години живот.
1
0