Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах узрели праскови

Сънувах узрели праскови

Сънувах узрели праскови
Значи, попринцип сънувам всякакви простотии. Снощи сънувах, че участвам в конкурс за мачкане на дупета, не помня какво точно представляваше, но се подразбира.

Та исках преди това да сваля една жълта блуза, която бях облякла и да си облека едно черно кожено яке, доколкото помня. Като се преоблякох се появих на един площад, на който обявяваха певица на годината (поп-фолк певица) и спечели Галена.

Тя пък започна да пее песента на Д2-ледено момиче ? След, което като се обърнах (песента продължаваше да звучи) се озовах пред една тоалетна, от тези дървените на село, а баш пред тоалетната една праскова.

Беше вече узряла и няколко узрели плода ми паднаха в ръцете, но не можах да ге хвана и си скъсах други по-узрели от по-високото. И най-голямата простотия.

Влизам с тях в тоалетната, а през дъските виждам две момиченца но по 4-5-6 годинки да се целуват и да си пускат езици. Някакси се появиха от другата страна на тоалетната и ги гледах вече от друг ъгъл.

И най-странното беше, че им се кефих и ги гледах, а после се събудих. И така, някой може ли да ми каже какво означават тези простотии ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
karakol
karakol
11.05.2011 18:13
1.Веднага, след като се събудих, не помнех почти грам от това, което всъщност бях сънувала. След няколко часа адски ми се доядоха праскови и не знам как, се сетих за тези от съня ми и как по-точно не можех да ги хвана. Впоследствие се сещах за още и още неща около съня. И за мен най-фрапиращото не бе целуващите се момиченца,(което също е голяма тъпотия)а това, че прасковите ми падаха ВЪВ ръцете и аз ги изтървах. Нямам представа кога съм го сънувала, както казах, през целия ден се сещах за още и още детайли. За първи път ми се случва.
2.Почти не съм чувала за напълно подреден, смислен сън, който да не прилича малко на простотия.
0
0
Няма значение
Няма значение
09.05.2011 18:34
Щом е простотия:
1.) Няма нужда да се тълкува, защото не означава нищо.
2.) Сънувала си го сутринта
3.) Самата работа, че си го спомняш означава, че мозъкът ти не е ангажиран почти въобще. Започни да се занимаваш усърдно с нещо и гледай главата ти да е ангажирана почти непрекъснато. Така, ако си спомниш изобщо някакъв сън, то той ще бъде смислен и за тълкуване. Успех.
0
0