Възможно ли е

Възможно ли е
Здравейте. Сънувах как едно момиче, облечено в бяла одърпана рокличка на около 16 год. с дълга черна коса ме отведе в гора, която ми е толкова позната, а пък не мога да се сетя къде се намира.

Като отидохме там, седнахме на един пън на старо изгоряло дърво. След това то започна да ме милва по косата и да плаче. Обърна се и си тръгна. Преди да изчезне ми каза: Търси.

На следващата вечер сънувах как едно момченце плачеше и седеше до коша за боклук. Хванах го и тръгнахме към нас, но на вратата то се дръпна и каза: Ами вие не ме искате и си отиде.

На сутринта споделих на сестра си и тя потресена ми отвърна, че е сънувала същото. Казах ме и на майка ни и тя ни каза, че е правила аборт. До сега със сестра ми не сме знаели за това.

Та така, на мен сега ми се върти нещо в главата. Дали пък момичето/момчето, което със сестра ми сънувахме не е нероденото дете, което майка ни е погубила ? Ами според вас ? Моля ви, дайте ми съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Славея
Славея
11.08.2011 13:05
Най-вероятно е то.
Баба ми е разказвала на майка ми как бог и показал защо я мъчи. Едно време в голяма беднотия баба и дядо са живеели на една поляна /преди да си построят къща/ и не искали да имат повече от 1 дете за да не се налага да го пращат чираче някъде. И преди да умре, баба ми сънувала как 1 момченце и 1 момиченце са се хванали за ръка и вървят. /правила е 2 аборта/.
0
0
Spaska Lukankowa XD
Spaska Lukankowa XD
17.05.2011 23:49
Според мен има нещо, което трябва да разберете със сестра ти, но какво ли е то, замисли се. Повикай момичето/момчето отново в сънищата си, говори с него и се опитай да разбереш за какво става дума.
0
0
мая маринова
мая маринова
07.05.2011 11:41
И аз имах същия проблем. Преди години направих аборт и от тогава почти през вечер сънувам голи бебета и др. Интересното обаче при теб е, какво иска да ти каже момичето с думите Търси.
0
0